Syksyn tuulet

purjehduskurssi

Syksyn tuulet tuivertaa ja vielä ehtii seilaamaan! Radin kauden 2021 viimeiset iltapurjehdukset ja kurssit ovat käsillä, joten varaa paikkasi pian. Loppuvuodelle on tarjolla myös navigointikurssia webinaarimuodossa.

Kevään 2022 ensimmäiset kurssit ovat myös jo myynnissä – nyt onkin hyvä hetki varmistaa paikka kurssilta itselle sopivaan ajankohtaan!

Ei muuta kuin pipo päähän ja vesille! 🙂

Iltapurjehdukset & syksyn tuulet

iltapurjehdus

Kauden 2021 viimeiset iltapurjehdukset koittavat näillä näkymin 14.9.-16.9.2021, joten vielä ehtii nauttia viimeiset meri-ilman henkäykset ja kuulaat auringonlaskut ennen syksyn todellista saapumista. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisen löydät verkkokaupastamme alla olevan linkin kautta. Iltapurjehduksista voit lukea tarkemmin klikkaamalla tästä.

Muista myös mahdollisuus hyödyntää liikuntaetuja maksuvälineenä!

Syksyllä on myös hyvä varustautua lämpimästi merelle lähtiessä. Kattavat vinkit pukeutumiseen ja varustukseen löytyvät klikkaamalla tästä.

Purjehduskurssit keväälle 2022 myynnissä

purjeen lasku

Kevään 2022 ensimmäiset purjehduskurssit ovat jo myynnissä verkkokaupassamme. Tarjolla on tuttuun tapaan purjehduksen perustaidot tarjoava Purjehtijakurssi sekä päällikköharjoitteluun keskittyvä Saaristopäällikkökurssi.

Purjehduskurssimme ovat Purjehduksenopettajat PORY ry:n järjestelmän mukaisia, ja voit lukea niistä tarkemmin klikkaamalla tästä.

Kurssi koostuu webinaarimuotoisesta teoriaopetuksesta (8 h) sekä käytännön osuudesta veneellä (24 h). Teoriaopetusta tullaan lisäämään keväälle vielä myöhemmin. Käytännön opetus järjestetään Helsingissä.

Nyt onkin oiva tilaisuus valita joustavasti sopivin ajankohta ja aloittaa jo purjehduksen fiilistely harmaan syksyn keskellä! Purjehduskurssi toimii myös erinomaisena lahjaideana vaikkapa puolisolle tai ystävälle 😉

Kurssiryhmien tarkat aikataulut ja ilmoittautumisen löydät verkkokaupastamme klikkaamalla painiketta alla.

Navigointi 1 -kurssi webinaarina 1.-7.12.2021

Navigointi 1 Saaristolaivuri / Saaristolaivurin tutkinto / Saaristolaivuritentti

Kun syksyn tuulet ja räntäsateet tarkoittavat väistämättä purjehduskauden loppua Suomessa, on hyvä hetki perehtyä navigoinnin saloihin. Järjestämme Navigointi 1 -navigoinnin peruskurssin webinaarimuotoisena joulukuussa 2021 seuraavasti:

ke 1.12. klo 17:30-20:30
la 4.12. klo 10-15
su 5.12. klo 10-15
ti 7.12. klo 17:30-20:30

Navigointi 1 on navigoinnin peruskurssi, joka tarjoaa perustiedot ja taidot mm. karttatyöskentelyyn, paikanmääritykseen, reittisuunnitteluun ja meriteiden sääntöihin. Navigointi 1 -kurssi on Suomen Navigoinninopettajat SNOP ry:n järjestelmän mukainen, ja vastaa sisällöltään sekä vaatimustasoltaan Suomen Navigaatioliiton Saaristolaivurikurssia.

Kurssin kesto on yhteensä 16 h ja opetus järjestetään kokonaisuudessaan webinaarina, joten voit osallistua kurssille joustavasti melkeinpä mistä tahansa! Kurssin hinta on 120 € (sis. alv.).

Jos haluat suorittaa kurssin päätteeksi Navigointi 1 -tutkinnon ja saada siten todistuksen osaamisestasi, voit tehdä kurssin jälkeen verkkotentin. Tentti ei sisälly suoraan kurssiin, mutta voit ostaa sen erikseen verkkokaupastamme. Kurssille tarvitset myös kurssikirjan, -kartan, astelevyn ja harpin, jotka saat myös verkkokaupastamme postitettuna kotiisi, katso lisätiedot tästä.

Kurssista voit lukea tarkemmin klikkaamalla tästä. Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassamme alla olevan painikkeen kautta – tervetuloa!

auringonlasku luonnonsatama

Nähdään vesillä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *