Navigointikurssit

Navigointitaidot muodostavat kulmakiven turvalliseen ja nautinnolliseen veneilyyn. Järjestämme navigointikurssit kysynnän mukaan talvikaudella, tutkintomahdollisuuksia ympäri vuoden sekä käytännön pimeänavigointikurssia syksyllä. Verkkokauppamme kautta saat lisäksi tarvittavat oppimateriaalit navigointiin.

Tarkemmat tiedot kursseista löydät alta. Voit ottaa myös yhteyttä info@radsails.fi, niin järjestetään opetusta tarpeidesi mukaan!

kompassi

Navigointi 1

Navigointi 1 on perustason teoriakurssi navigointiin. Kurssilla käsitellään veneilijän kannalta keskeisiä tietoja ja taitoja, kuten karttanavigointia, reittisuunnittelua sekä meriteiden sääntöjä.

Navigointi 2 on vuorovesiasioita ja ulkomaan veneilyä käsittelevä jatkokurssi Navigointi 1 -kurssille. Kurssilla käsitellään erityisesti Itämerta ulommas suuntaavaan veneilijän kannalta keskeisiä tietoja ja taitoja, kuten reittisuunnittelua ja navigointia avomerellä sekä erityispiirteitä ulkomailla veneilyyn.

Pimeänavigointikurssilla (11 h) harjoitellaan käytännön navigointia pimeässä. Kurssi soveltuu navigoinnin perusteet jo osaaville, jotka haluavat saada käytännön kokemusta ja rutiinia pimeässä navigointiin.

Verkkokauppamme kautta saat hankittua opetusmateriaalit navigointikursseille tai itseopiskeluun. Myymme mm. Navigointi 1 ja 2 -kurssien oppikirjoja ja harjoituskarttoja, sekä Purjehtijan sää -kirjaa. Oppimateriaalit löydät verkkokaupastamme, ja postitamme ne suoraan kotiisi.

Rad Sailsin Navigointi 1 ja Navigointi 2 -kurssit sekä navigoinnin opetusmateriaalimme ovat Suomen Navigoinninopettajat SNOPin kurssisisältöjen mukaisia. Rad Sailsin kouluttajat ovat SNOPin auktorisoimia navigoinnin opettajia.