Purjehduskurssit

Rad Sails järjestää purjehduskurssit alkeista aina vaativampaan kipparointiin ja kilpapurjehdukseen asti. Tutustu kurssitarjontaamme tarkemmin alta kurssien omilla sivuilla, joista löydät mm. tarkemmat kurssiohjelmat.

Uskomme, että purjehtimaan oppii parhaiten purjehtimalla, minkä vuoksi kurssimme painottuvat käytännön harjoitteluun vesillä. Rad Sails on Purjehduksenopettajat ry:n (PORY) auktorisoima purjehduskoulu.

Aloita kanssamme elämänmittainen matka purjehduksen ihmeelliseen maailmaan!

johdatus

Johdatus purjehdukseen (8-12 h) on aloittelijoille suunnattu tiivis johdanto, jossa pääset kokeilemaan purjehdusta ja opit perusasioita purjehduksesta. Kurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Purjehtijakurssi (min 32 h) on kattava aloittelijoille suunnattu kurssi, jolla opitaan ja harjoitellaan purjehduksen perusasioita. Purjehtijakurssille ei ole esitietovaatimuksia. Kurssin tavoitteena on opetella purjehduksen perusteet niin, että oppilaalla on kurssin jälkeen valmiudet toimia köliveneen miehistön jäsenenä.

Saaristopäällikkökurssi (min 32 h) on tarkoitettu purjehduksen perusteet jo osaaville ja jonkun verran purjehdusta harrastaneille. Kurssin tarkoituksena on opetella ja harjoitella veneen päällikkönä toimimista. Kurssi soveltuu erinomaisesti vaikkapa ensimmäistä purjevenettään hankkiville tai muuten purjeveneen kipparoinnista kiinnostuneille.

Kisagastikurssi (19 h) on intensiivinen sukellus miehistön jäsenten tehtäviin kilpapurjehduksessa. Kurssi soveltuu parhaiten purjehduksen perustaidot jo osaaville, jotka ovat kiinnostuneet syventämään taitojaan tai kiinnostuneet kilpapurjehduksesta köliveneillä.

Pimeänavigointikurssilla  harjoitellaan käytännön navigointia pimeässä. Kurssi soveltuu navigoinnin perusteet jo osaaville, jotka haluavat saada käytännön kokemusta ja rutiinia pimeässä navigointiin.

Verkkokauppamme kautta saat hankittua opetusmateriaalit purjehduskursseille tai itseopiskeluun. Myymme mm. Purjehtimaan -opasta, Purjeveneen päälliköksi -opasta sekä Purjehtijan sää -kirjaa. Oppimateriaalit löydät verkkokaupastamme, ja postitamme ne suoraan kotiisi.

Olemme saaneet varsin hyvää palautetta järjestämistämme kursseista, alla yhteenvetoa edellisten vuosien kurssipalautteesta. Pyrimmekin jatkuvasti parantamaan opetustamme ja kurssisisältöjä saamamme palautteen perusteella.

Yleisarvosana (4,8/5,0)
4.8/5
Tunnelma (4,8/5,0)
4.8/5
Ammattitaito (4,9/5,0)
4.9/5
Laatu (4,8/5,0)
4.8/5

Rad Sailsin purjehduskursseja on mahdollista suorittaa myös ulkomailla, kuten Välimerellä ja Karibialla, mihin voit tutustua tarkemmin RadVenturesin sivuilla.

Tilauksesta järjestämme myös ryhmille tarpeen ja kiinnostuksen mukaan räätälöityjä kursseja. Rannikkopäällikkökurssia emme toistaiseksi järjestä, mutta sekin on tulossa mukaan kurssitarjontaan tulevilla kausilla. Voit kysyä lisää muista kursseista sähköpostitse info@radsails.fi