Joulun parhaat elämyslahjat

pipot joulu

Radilta löydät joulun parhaat elämyslahjat!
Miten olisi joululahjaksi purjehduskurssi, iltapurjehdus, pipo tai purjehdushanskat?

Me Rad Sailsilla valmistaudumme jo kuumeisesti tulevaan purjehduskauteen 2022. Luvassa on kattava tarjonta purjehdusmahdollisuuksia, joista paketoimme valmiiksi joulun parhaat elämyslahjat.

Purjehduselämys vaikkapa kurssin tai iltapurjehduksen muodossa onkin mitä mainioin lahjaidea pukinkonttiin – varsinkin läheiselle, jolla on jo kaikkea. Tarjontaa löytyy niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin purjehtijoille. Tsekkaa joulun parhaat elämyslahjat alta!

purjehduskurssi

Purjehtijakurssi joululahjaksi

Purjehduksen aloittaminen ei voisi juuri helpommaksi mennä, sillä tällä paketilla kuka tahansa pääsee erinomaisesti alkuun ehkä jopa elämänmittaiselle purjehdusmatkalleen.

Paketoimme joulun parhaat elämyslahjat yhteen – tarjous sisältää Purjehtijakurssin käytännön ja teoriaosuudet kaudella 2022, kurssikirjana toimivan Purjehtimaan -oppaan sekä valintasi mukaan joko lämpimän Rad Sails -villapipon tai –purjehdushanskat – kaikki tämä yhteishintaan 590 € (sis. alv., norm. 628-648 €).

Purjehtijakurssi on purjehduksen perusteet käsittävä käytännön harjoitteluun painottuva kurssi, jolle voi osallistua ilman aiempaa kokemusta purjehduksesta tai veneilystä. Purjehtijakurssista voit lukea lisää täältä.

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta. Tarjous on voimassa 23.12.2021 asti.

Purjehtijakurssi toimitetaan lahjakorttina pdf-tiedostona sähköpostiin. Lahjakortti sisältää henkilökohtaisen koodin, jonka avulla kurssille osallistuja voi valita purjehtijakurssin käytännön ja teoriaosuuksien ajankohdista itselleen sopivimman varaustilanteen puitteissa. Myynnissä olevat kurssien ajankohdat ja varaustilanteen näet suoraan verkkokaupastamme. Tällä hetkellä myynnissä ovat alkukesän kurssit, ja elo-syyskuun ryhmät julkaisemme myöhemmin keväällä.

Purjehtimaan -oppaan ja pipon tai hanskat toimitamme postitse jouluun mennessä kaikkiin viimeistään 14.12.2021 tehtyihin tilauksiin, joten lahjaa pääsee fiilistelemään jo heti purjehduskauden 2022 alkamista odotellessa.

purjehtijakurssi1

Saaristopäällikkökurssi joululahjaksi

Nyt on oiva tilaisuus viedä purjehdustaidot seuraavalle tasolle ja kohti itsenäistä purjeveneen kipparointia!

Tässäkin paketoimme joulun parhaat elämyslahjat yhteen – tarjous sisältää Saaristopäällikkökurssin käytännön ja teoriaosuudet kaudella 2021, kurssikirjana toimivan Purjeveneen päälliköksi -oppaan sekä valintasi mukaan joko lämpimän Rad Sails -villapipon tai –purjehdushanskat – kaikki tämä yhteishintaan 620 € (sis. alv., norm. 657-677 €).

Saaristopäällikkökurssi on purjeveneen kipparoinnin käytännön harjoitteluun painottuva kurssi, joka on tarkoitettu purjehduksen perusteet ja jo hieman kokemusta omaaville. Saaristopäällikkökurssista voit lukea lisää täältä.

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta. Tarjous on voimassa 23.12.2021 asti.

Saaristopäällikkökurssi toimitetaan lahjakorttina pdf-tiedostona sähköpostiin. Lahjakortti sisältää henkilökohtaisen koodin, jonka avulla kurssille osallistuja voi valita saaristopäällikkökurssin käytännön ja teoriaosuuksien ajankohdista itselleen sopivimman varaustilanteen puitteissa. Myynnissä olevat kurssien ajankohdat ja varaustilanteen näet suoraan verkkokaupastamme. Tällä hetkellä myynnissä ovat alkukesän kurssit, lisäkursseja alkukesälle sekä elo-syyskuun ryhmät julkaisemme myöhemmin keväällä.

Purjeveneen päälliköksi -oppaan ja pipon tai hanskat toimitamme postitse jouluun mennessä kaikkiin viimeistään 14.12.2021 tehtyihin tilauksiin, joten lahjaa pääsee fiilistelemään jo heti purjehduskauden 2022 alkamista odotellessa.

kompassi

Navigointi 2 -kurssi - 85 €

Talvella on hyvin aikaa perehtyä navigoinnin teoriaan samalla, kun malttamaton mieli odottaa seuraavaa purjehduskautta! Rad Sails järjestää Navigointi 2 -jatkokurssin koronaturvallisesti webinaarina helmikuussa 2022. Kurssi nyt joulutarjouksena vain 85 € (sis. alv., norm. 95 €), tarjous voimassa 23.12.2021 asti.

Kurssi sisältää yhteensä 16 h opetusta seuraavasti:

  • Tiistai 8.2.2022 klo 17:30-20:30
  • Lauantai 12.2.2022 klo 10-15
  • Sunnuntai 13.2.2022 klo 10-15
  • Keskiviikko 16.2.2022 klo 17:30-20:30

Navigointi 2 (Vuorovesialueet) on Suomen Navigoinninopettajat (SNOP) ry:n järjestelmän mukainen ja Traficomin auktorisoima navigoinnin jatkokurssi, josta voit lukea tarkemmin täältä. Hyväksytty Navigointi 2 -tutkinto käy suoraan teoriaosaamisen osoittamiseksi anottaessa Kansainvälistä huviveneenkuljettajankirjaa, josta voit lukea lisää täältä.

Kurssi on jatkoa Navigointi 1 -kurssille ja sille osallistuminen edellyttää navigoinnin perustaitojen, kuten sijainnin, suunnan, matkan ja kompassiopin perusteiden hallintaa.

Kurssi on tiivis paketti navigoinnista ja sisältää opetuksen lisäksi kotitehtäviä opetuskertojen välillä. Suosittelemmekin myös itsenäistä harjoittelua navigointitehtävien parissa ennen tenttiin osallistumista. Saat meiltä kurssia tukevat harjoitustehtävät itsenäiseen harjoitteluun.

Kurssin päätteeksi voit suorittaa SNOPin Navigointi 2-tentin. Tentti tehdään verkkotenttinä kotoa käsin ja voit suorittaa sen itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. Tutkinnosta saat henkilökohtaisen palautteen ja lisäksi hyväksytysti suoritetusta tentistä todistuksen. Tenttimaksu (30 €) ei sisälly kurssin hintaan, ja tenttiin ilmoittaudutaan erikseen verkkokaupassamme täältä.

Kurssilla tarvittavat materiaalit voi hankkia kätevästi verkkokaupastamme postitettuna kotiisi. Kurssia varten tarvitset Navigointi 2 –oppikirjan, –harjoituskartan sekä astelevyn ja harpin.

Kurssin, tentin ja haluamasi kurssimateriaalit voit ostaa verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta.

iltapurjehdus

Iltapurjehdus 3x -sarjakortti - 170 €

Helpoin tapa kokea unohtumattomia purjehduselämyksiä tai vaikkapa kerrata jo opittuja taitoja tulee tässä!

Kolmen kerran sarjakortti oikeuttaa osallistumaan mille tahansa Rad Sailsin iltapurjehdukselle kaudella 2022 varaustilanteen puitteissa. Ostaessasi sarjakortin saat henkilökohtaisen koodin, jonka avulla voit ilmoittautua verkkokaupassamme haluamillesi iltapurjehduksille. Voit käyttää kortin myös vaikkapa yhdelle iltapurjehdukselle kolmelle henkilölle, jos haluat ottaa läheisesi mukaan nauttimaan purjehduselämyksistä.

Järjestämme iltapurjehduksia kaudella 2022 touko-kesäkuussa ja elo-syyskuussa noin 1-2 kpl viikossa, joten ajankohdista löytyy valinnanvaraa jokaiselle. Iltapurjehduksista voit lukea lisää täältä.

Osta joulun parhaat elämyslahjat verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta, toimitamme sarjakortin pdf-tiedostona sähköpostilla. Samalla saat kätevästi tilattua vaikkapa lämpimän Rad Sails -pipon tai purjehdushanskat postitettuna kotiisi, joten voit aloittaa fiilistelyn vaikka heti! Pipon ja hanskat löydät verkkokaupastamme täältä.

mansikka

Hyödynnä vanhenevat liikuntaedut!

Onko sinulla pian vanhaksi meneviä liikunta ja/tai kulttuurietuja? Muistahan että Rad Sailsilla käyvät maksuvälineenä niin Smartumin, Edenredin, ePassin kuin Eazybreakinkin edut! Mikäli et vielä tiedä tarkalleen mille kurssille tai purjehdukselle haluaisit osallistua, voit myös ostaa eduilla avoimen lahjakortin haluamallesi summalle itsellesi.

Huom! Voit käyttää omat liikunta- ja kulttuurietusi vain itsellesi nimettyyn lahjakorttiin, mutta voit toki ostaa normaalisti rahalla myös lahjakortin vaikkapa kaverillesi tai kumppanillesi.

Lisätietoja eduilla maksamiseksi löydät täältä: liikuntasetelit-ja-edut.  

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta.

Purjehtija- ja saaristopäällikkökursseille on rajoitetusti paikkoja, joten lahjan saajan on hyvä ilmoittautua kurssille mahdollisimman pian lahjan saatuaan. Myynnissä olevat kurssit löytyvät verkkokaupastamme.

Ensimmäiset iltapurjehdukset tulevat myyntiin keväällä, ja lisäämme niitä myös pitkin kesää, jotta kaikki halukkaat pääsevät varmasti vesille.

Eipä siis muuta kuin joulun parhaat elämyslahjat pukinkonttiin!

rad sails pipo

Jos et ole vielä aivan varma purjehduslahjakorteista, voit myös laittaa asian mietintämyssyyn ja tilata hienon sellaisen Rad Sailsin logolla varustettuna. Tai jos on hanskat hukassa, nekin löydät pukinkonttiin täältä.

purjehdushanskat

Rad Sailsin tontut toivottavat Hyvää Joulua ja Purjehduksentäyteistä Uuttavuotta 2022!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *