Purjehdusta kaikille

purjehdus katamaraanilla

Rad Sails tarjoaa kesän kunniaksi purjehdusta kaikille – halusit sitten päästä kehittämään taitojasi purjeiden trimmauksessa tai kokea merellinen Helsinki maisemia ihaillen. Tutustu alta tarkemmin alkukesän purjehdustarjontaamme, josta löytyy sopivaa purjehdusta kaikille. Nähdään vesillä! 🙂

Merellistä luksusta katamaraanin kyydissä

Kesäkuussa to 3.6. ja pe 4.6. tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä purjehdukselle luksustyyliin Lagoon 42 -katamaraanilla. Mikä olisikaan parempi tapa viettää afterworkia ystävien seurassa kuin hulppealla katamaraanilla Helsingin merellistä maisemaa ihaillen, raikasta meri-ilmaa hengittäen ja skumppaa nauttien? No ei mikään!

Sopivaa purjehdusta löytyy kaikille, sillä tarjolla on Skumppa- & Mansikkapurjehdukset iltaisin sekä aktiivista päiväpurjehdusta. Purjehdus katamaraanilla on Suomessa harvinaista herkkua, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt!

skumppa mansikat

Skumppa- & Mansikkapurjehdukset

TO 3.6. & PE 4.6. klo 17-20:30

Lähde nauttimaan Helsingin kauniista merellisistä maisemista tasaisessa kyydissä hulppealla Lagoon 42 -katamaraanilla! Purjehdus ei sisällä tarjoiluja, mutta voit nautiskella omia tuomisia purjehduksen aikana. Teemana skumppa, mansikat ja upea Helsinki ilta-auringossa hyvässä seurassa.

Lähtö ja paluu ovat  Katajanokan Marina Bay -vierassatamasta. Purjehduksen hinta on vain 70 €/hlö.

katamaraani

Päiväpurjehdus katamaraanilla

PE 4.6. klo 10-16

Vietä rento purjehduspäivä Helsingin saaristoa ihaillen Lagoon 42 -katamaraanin tasaisessa kyydissä! Rantaudumme purjehduksen aikana johonkin saareen nauttimaan lounasta ravintolassa. Purjehdus ei sisällä ruokia eikä juomia. Halutessasi voit myös ottaa omat eväät.

Lähtö ja paluu ovat  Katajanokan Marina Bay -vierassatamasta. Purjehduksen hinta on 95 €/hlö.

Iltapurjehduksia kaikille kesäkuussa

iltapurjehdus

Haluaisitko päästä kokeilemaan purjehdusta, mutta kaveripiiristä ei löydy veneenomistajia? Tai tekeekö mieli päästä verestämään vanhoja taitoja vesille? Rad Sailsin iltapurjehdukset vastaavat huutoon, sillä niiden ideana on tarjota purjehdusta kaikille ikään, sukupuoleen, taitoihin tai aiempaan kokemukseen katsomatta.

Iltapurjehdus sopii mainiosti mm. ensikertalaiselle purjehduksen kokeiluun, jo kokeneemmille tai kurssin käyneille taitojen verestämiseen tai ihan vain merellisen Helsingin maisemista nauttimiseen. Iltapurjehduksista voit lukea lisää klikkaamalla tästä.

Iltapurjehdukset järjestetään arki-iltaisin klo 17-20:30 pääosin s/y Hooligan ja s/y Saga -veneillämme, joihin voit tutustua tarkemmin klikkaamalla tästä. Iltapurjehdusten hinta on 65-75 €/hlö.

Osassa iltapurjehduksia keskitymme purjehdustaitojen harjoitteluun tietyn teeman, kuten rantautumisten tai purjeiden trimmauksen, ympärillä kokeneiden kouluttajiemme johdolla. Jos koet tarvitsevasi lisää harjoittelua vaikkapa rantautumisissa ja sitä kautta varmuutta oman tai vuokraveneen hallintaan, täsmätreenit ovat juuri oikea valinta.

Olemme julkaisseet kaikille avoimia iltapurjehduksia kesäkuulle – tarkat päivämäärät ja ajat sekä ilmoittautumiset löydät verkkokaupastamme, johon pääset oheista nappia klikkaamalla. Tervetuloa purjehtimaan kanssamme!

Charter- ja tilauspurjehdus omalle porukallesi

charter fiilis

Olisiko koronapandemian vihdoin hellittäessä aika lähteä työporukan kanssa merelle virkistymään? Charter-purjehdus eli tilauspurjehdus on juuri teidän tarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus, jonka keskiössä ovat merellinen aktiviteetti ja yhdessäolo.

Tilauspurjehdus on oikea ratkaisu, jos haluatte nauttia purjehduksesta omalla porukalla ja teille parhaiten sopivassa aikataulussa. Se on erinomainen vaihtoehto aktiviteetiksi työporukan virkistyspäivälle, tyky-päivälle tai vaikkapa polttariporukalle. Tilauspurjehduksista ja esimerkkipaketeista voit lukea tarkemmin klikkaamalla tästä.

Myös purjehduksen tavoitteellisempi harjoittelu ja purjehdusopetuksen järjestäminen onnistuvat mainiosti räätälöidysti omalle porukallenne, jos vaikkapa Rad Sailsin yleiset purjehduskurssit eivät suoraan sovi tarpeisiinne tai aikatauluihinne.

Tilauspurjehduksista annamme aina erillisen tarjouksen tarpeidenne mukaan, joten kysy tarjousta info@radsails.fi ja kerro viestissäsi lyhyesti minkälaisesta purjehduksesta olisit kiinnostunut ja mihin ajankohtaan.

mansikka

Nähdään vesillä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *