Smartum, Edenred ja ePassi -liikuntaedut käyvät maksuvälineenä Rad Sailsille

Rad Sailsin kotimaan purjehduksia ja kursseja voi nyt maksaa Edenred, Smartum ja ePassi -liikunta- ja kulttuuriedulla. Meille käyvät maksuvälineenä fyysiset setelit, maksu verkkopalvelussa tai puhelimella.

Miten homma toimii?

Smartum

Käy valitsemassa verkkokaupastamme haluamasi tuote ja ostaessasi sitä käytä koodia SMARTUM. Sen jälkeen käy maksamassa haluamasi osa tuotteen hinnasta Smartumin verkkopalvelussa, jossa löydät meidät nimellä Rad Sails Helsinki. Voit maksaa tuotteen kokonaan tai osittain. Lähetämme sinulle laskun sähköpostilla loppuosuudesta. Varmista siis että annat toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit maksaa veneelle tullessasi liikunta-/kulttuuriseteleillä tai kännykkääsi ladatulla Smartumin mobiiliapplikaatiolla.

Smartum

Edenred

Käy valitsemassa verkkokaupastamme haluamasi tuote ja ostaessasi sitä käytä koodia EDENRED. Sen jälkeen käy maksamassa haluamasi osa tuotteen hinnasta Edenredin mobiilimaksulla kännykkäsi MyEdenred-sovelluksella tai verkopalvelussa https://myedenred.fi. Lähetämme laskun loppuosasta sähköpostilla jos et maksanut koko hintaa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa Virikeseteleillä veneellä.

Edenred

ePassi

Käy valitsemassa verkkokaupastamme haluamasi tuote ja ostaessasi sitä käytä koodia EPASSI. Sen jälkeen käy maksamassa haluamasi osa tuotteen hinnasta ePassin mobiilisovelluksella tai verkopalvelussa https://www.epassi.fi/. Lähetämme laskun loppuosasta sähköpostilla jos et maksanut koko hintaa.

Kysyttävää?

Jos jokin asia jäi epäselväksi tai kohtasit ongelmia niin ota yhteyttä info@radsails.fi tai +358 50 3211840.

Apuja löytyy myös Edenredin, Smartumin ja ePassin nettisivuilta.

2 thoughts on “Smartum, Edenred ja ePassi -liikuntaedut käyvät maksuvälineenä Rad Sailsille

  1. Hei Ritva,

   Hienoa että purjehduskurssi kiinnostaa! Pääset ilmoittautumaan purjehduskurssille verkkokauppamme kautta: https://holvi.com/shop/radsails/section/kurssit-koulutus/
   Sieltä näet myös mihin ryhmiin on vapaita kurssipaikkoja. Kurssi koostuu teoriaosuudesta (17.5. + 20.5.) ja käytännön osuudesta. Valitse itselle sopiva aika käytännön osuudelle. Lisää molemmat tuotteet (teoria + käytäntö) ostoskoriin ja tee tilaus.

   Terveisin,
   Markus Relander

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *