Iltapurjehdus

Rad Sails iltapurjehdus on purjehdusretki Helsingin kauniiseen saaristoon. Reittisuunnitelma tehdään osallistujien toiveiden mukaisesti sääolosuhteet huomioiden. Iltapurjehduksella voit harjoituttaa purjehdustaitojasi tai ottaa vaan rennosti ja ihailla maisemia. Iltapurjehdus on mainio tapa viettää iltaa Helsingissä nähdä maisemia mereltä.

Purjehduksen kulku

Tyypillisesti iltapurjehdus alkaa klo 17 ja loppuu viimeistään klo 20:30. Keväisin ja syksyisin aloitamme jo 16:30 koska pimeä tulee aikaisemmin. Lähtöpaikkana s/y Hooliganilla on Merihaka ja s/y Sagalla Lauttasaari. Tarkemmat koordinaatit veneet-sivulla. Voimme rantautua esim. Vallisaareen tai Suomenlinnaan jätskille tai vaihtoehtoisesti purjehtia koko ajan. Ilman rantautumista on luonnollisesti mahdollista purjehtia pidempi reitti.

Omat varusteet

Asusteeksi sopii purjehdusasu tai normaali ulkoiluasu. Jos sääennusteessa on luvattu sadetta kannattaa ottaa vedenpitäviä vaatteita. Varsinkin keväällä ilma on merellä kylmenpää kuin maissa. Useampi ohut kerros on parempi kuin yksi paksu, silloin kun on tarvetta lämpimille vaatteille. Kerrospukeitumisella vaatetusta on mahdollista säätää tarpeen mukaan. Köysien käsittelyä varten kannattaa ottaa mukaan hanskat. Kengiksi sopivat parhaiten vaaleapohjaiset kengät tai muut jälkiä jättämättömät kengät. Sateella saappaat tai muut vedenpitävät kengät. Kylmällä säällä pipo tai aurinkoisella säällä lippalakki ovat hyödyllisiä.

Eväät

Veenellä on juomakelpoista vettä ja mukeja mutta oma vesipullo voi olla kätevämpi. Halutessasi voit myös ottaa omaa syötävää ja juotavaa mukaan. Usein keitämme myös teetä tai kahvia purjehduksen lomassa.

Iltapurjehdus Suomenlinnaan

Miten pääsen iltapurjehdukselle?

Voit ostaa paikan iltapurjehdukselle Radin verkkokaupasta https://holvi.com/shop/RadSails/section/iltapurjehdukset/. Iltapurjehdukset tulevat myyntiin joitakin viikkoja ennen ajankohtaa ja niitä on myynnissä syyskuulle asti.

Voit myös ostaa 3x sarjakortin iltapurjehduksille. Sarjakortin voit käyttää iltapurjehduksilla saman purjehduskauden aikana joko osallistumalla useammalle purjehdukselle tai ottamalla kavereita mukaan samalle purjehdukselle. Ostettuasi kortin saat koodit joilla pystyt varaamaan haluamasi iltapurjehdukset verkkokaupastamme.