Charter-purjehdus

Rad Sails charter-purjehdukset on räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksesi mukaan. Charter-purjehdus sopii erinomaisesti vaikkapa yrityksen virkistyspäivän, syntymäpäivien tai kaveriporukan yhteiseksi ohjelmaksi.

Purjehduksen ohjelma voi koostua esimerkiksi aktiivisesta 3-5 h purjehduksesta Helsingin edustalla sisältäen rantautumisen Vallisaareen tai Suomenlinnaan (vrt. Iltapurjehdus). Järjestämme halutessanne myös yön yli -retkiä ja ruokatarjoilut veneessä luonnon helmassa. Charter-purjehduksen ohjelmassa vain mielikuvitus on rajana, joten kerro meille minkälaista elämystä olet etsimässä!

Charter-purjehdus voidaan järjestää ryhmän koosta riippuen yhtäaikaisesti useammalla veneellä.

Kysy tarjousta info@radsails.fi tai +358 50 3211840! Kerro viestissä mieluusti purjehduksen mahdolliset ajankohdat, ryhmän koko sekä alustavat kiinnostuksen kohteenne ja mieltymyksenne.

Charter-purjehdus

Charter-purjehduksen lähtö ja paluupaikat voidaan sopia asikkaan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi paluu Kauppatorille, lähelle illaksi varattua ravintolaa onnistuu mainiosti. Myös kellonajat ovat vapaasti sovittavissa. Pidemmätkin päiväpurjehdukset ja yön yli purjehdukset ovat mahdollisia.

Ryhmä voi  osallistua purjehdukseen tai vain keskittyä nauttimaan maisemista ja eväistä ihan oman kiinnostuksen mukaan. Tarvittessa otamme kipparin avuksi perämiehen jolloin asikkaiden ei tarvitse osallistua purjehdukseen jos eivät halua.

Charter-purjehdus söderskär