Charter-purjehdus

Rad Sails charter-purjehdukset on räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksesi mukaan. Charter-purjehdus sopii erinomaisesti vaikkapa yrityksen virkistyspäivän, syntymäpäivien, polttareiden tai kaveriporukan yhteiseksi ohjelmaksi!

Purjehduksen ohjelma voi koostua esimerkiksi aktiivisesta 3-5 h purjehduksesta Helsingin edustalla sisältäen rantautumisen Vallisaareen tai Suomenlinnaan (vrt. Iltapurjehdus). Järjestämme halutessanne myös yön yli -retkiä ja ruokatarjoilut veneessä luonnon helmassa. Charter-purjehduksen ohjelmassa vain mielikuvitus on rajana, joten kerro meille minkälaista elämystä olet etsimässä!

Purjehdus voidaan järjestää ryhmän koosta riippuen yhtäaikaisesti useammalla veneellä. Kysy tarkempia lisätietoja ja tarjousta info@radsails.fi tai +358 44 3448002 (Markus), +358 50 3211840 (Matti). Kerro viestissä mieluusti purjehduksen mahdolliset ajankohdat, ryhmän koko sekä alustavat kiinnostuksen kohteenne ja mieltymyksenne. 

Alla joitain esimerkkejä erilaisista tilauspurjehduksistamme:

 

Pakettiesimerkki 1: Firman kesäpäiväpurjehdus, 4h, yksirunkoinen vene tai katamaraani

Lähtö esim. Katajanokalta tai Kauppatorilta, purjehdus Helsingin edustalla ja paluu samaan paikkaan. Max ryhmäkoko 7-10 hlöä (yksirunkoinen), 12- 14 hlöä (katamaraani). Hinta alk. 650€ (sis. alv. yksirunkoinen vene). Ohjelmaan voi halutessaan yhdistää ravintolaruokailua, saunomista, uimista yms.

charter1 

Pakettiesimerkki 2: Polttarit katamaraanilla! 2h – 24h

Juhlistakaa tulevaa morsianta tai sulhasta järjestämällä yllätyspurjehdus merellä katamaraanilla! Lähtö- ja paluupaikka sovittavissa Helsingissä. Iltanne jatkuu esim. ravintolassa ja saunoen saaressa tai palaamalla Helsingin yöelämään, myös yöpyminen on mahdollista järjestää veneessä. Max ryhmäkoko 12-14 hlö. Kysy tarjous!

 

Pakettiesimerkki 3: 30v-lahjaksi vaimo tai mies purjehtimaan 3h 

Osta syntymäpäivälahjaksi isällesi tai äidillesi yhteinen purjehdusretki Helsingin edustalla, purjehdimme esimerkiksi Kustaanmiekasta katsellen laivoja ja Suomenlinnaa sekä muita Helsingin saaria. Pääset myös itse osallistumaan varsinaiseen purjehdukseen mikäli haluat! Yksirunkoinen vene max ryhmäkoko 7-8 hlöä. Hinta alk. 500€ (sis. alv)

Charter-purjehdus

Purjehduksen lähtö ja paluupaikat voidaan sopia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi paluu Kauppatorille, lähelle illaksi varattua ravintolaa onnistuu mainiosti. Myös kellonajat ovat vapaasti sovittavissa. Pidemmätkin päiväpurjehdukset ja yön yli purjehdukset ovat mahdollisia.

Ryhmä voi  osallistua purjehdukseen tai vain keskittyä nauttimaan maisemista ja eväistä ihan oman kiinnostuksen mukaan. Tarvittessa otamme kipparin avuksi perämiehen jolloin asiakkaiden ei tarvitse osallistua purjehdukseen jos eivät halua.

Charter-purjehdus söderskär

Jos charter-purjehdus kiinnostaa niin voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.