Iltapurjehdukset Helsingissä keväällä 2024

Iltapurjehdukset Helsingissä keväällä 2024

Koe Helsingin Kauniit Lähivedet Rad Sailsin Iltapurjehduksella

Iltapurjehdukset Helsingissä keväällä 2024 ovat myynnissä! Tervetuloa nauttimaan Helsingin upeista maisemista Rad Sailsin iltapurjehduksilla touko- ja kesäkuussa! Tämä unohtumaton elämys tarjoaa sinulle mahdollisuuden rentoutua merellä tai ottaa osaa purjehdusharjoituksiin ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana. Lähtö tapahtuu kätevästi Tervasaarenkannakselta, jonne myös palaamme purjehduksen jälkeen.

Mikä tekee iltapurjehduksistamme erityisen?

Rad Sailsin iltapurjehdukset tarjoavat sinulle ainutlaatuisen tavan kokea Helsingin lähivedet. Voit aktiivisesti osallistua purjehduksen ohjaamiseen ja oppia uusia taitoja asiantuntevien ohjaajiemme opastuksella, tai voit vain rentoutua ja nauttia kauniista maisemista ja raikkaasta meri-ilmasta. Purjehdusreitti ja -harjoitukset mukautetaan osallistujien toiveiden ja vallitsevien sääolosuhteiden mukaan. Lisäksi voimme rantautua johonkin lähisaareen, jos osallistujat niin haluavat, tarjoten näin vielä monipuolisemman elämyksen.

Sopii kaikille

Purjehduksillemme ei ole esitieto- tai taitovaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin purjehtijat. Iltapurjehdukset tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia purjehdustaitoja tai hioa jo olemassa olevia taitoja asiantuntevassa ja kannustavassa ympäristössä. Alaikäiset ovat tervetulleita osallistumaan huoltajan seurassa, joten tämä on loistava tilaisuus koko perheelle.

Hinnoittelu

Iltapurjehdukselle voit ostaa yksittäisiä paikkoja hintaan 65€ per henkilö. Tarjoamme myös edullisen 3x sarjakortin hintaan 175€, joka on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia merellisistä seikkailuista useammin. Huomioithan, että iltapurjehduksen toteutuminen edellyttää vähintään neljää osallistujaa. Mikäli purjehdus joudutaan perumaan esimerkiksi kovan tuulen vuoksi, järjestämme korvaavan iltapurjehduksen myöhempänä ajankohtana.

Varaa paikkasi nyt!

Älä jätä väliin tätä ainutlaatuista tilaisuutta kokea Helsingin kauniit lähivedet purjehtien. Varaa paikkasi Rad Sailsin iltapurjehduksella verkkokaupastamme ja lähde nauttimaan kesäillan tunnelmasta merellä. Tämä on täydellinen tapa viettää iltaa ystävien tai perheen kanssa, tai vaikka yksin, tutustuen uusiin ihmisiin ja nauttien purjehduksen ilosta.

Klikkaile verkkokauppaamme ja varmista paikkasi tuleville iltapurjehduksille. Rad Sails toivottaa sinut tervetulleeksi unohtumattomalle purjehduselämykselle!

Miksi valita Rad Sails?

Rad Sailsin iltapurjehdukset Helsingissä keväällä 2024 eivät ole vain tavallisia purjehdusretkiä. Meidän purjehduksillamme pääset osaksi yhteisöä, jossa jaetaan samanlainen rakkaus merelle ja purjehdukseen. Jokainen purjehdus on ainutlaatuinen, sillä otamme huomioon osallistujien toiveet ja pyrimme tarjoamaan juuri sellaisen elämyksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja kokeneet ohjaajamme huolehtivat siitä, että voit nauttia purjehduksesta huoletta.

Lähde kanssamme seikkailuun ja koe Helsingin vesien kauneus auringon laskiessa horisonttiin. Nähdään Tervasaarenkannaksella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *