VENEmessut ja kevään kurssit

Rad Sailsin kausi 2024 starttaa viikonloppuna, kun VENEmessut koittavat ja kevään kurssitkin ovat jo myynnissä. Helsingin käytännön kurssien lisäksi purjehduskauteen voi ottaa varaslähdön huhtikuun kurssi- ja lomapurjehduksella Kreikassa! Tutustu tarjontaamme tarkemmin alta ja tule fiilistelemään omia veneilyreissuja VENEmessuille!

Vene 24 Båt -messut 9.-18.2.2024

Tapaa meidät messuilla!

Vene 24 Båt -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.-18.2.2024. Olemme mukana Purjehduksenopettajat PORY ry:n osastolla 7m152, joka löytyy Purjehdussatamasta. Paikalla on Radin kouluttajia ja kippareita lähes kaikkina messupäivinä, joten tule rohkeasti moikkaamaan ja juttelemaan kesän purjehdusmahdollisuuksista!

Osastolla voit myös tutustua kurssiemme oppimateriaaleina toimiviin Purjehtimaan– ja Purjeveneen päälliköksi -oppaisiin, jotka saat kätevästi tilattua kotiisi verkkokaupastamme.

VENEmessujen kunniaksi tarjoamme 50 € messualennuksen kaikista myynnissä olevista purjehtija- ja saaristopäällikkökurssien käytännön osuuksista sekä Kreikan kursseista ja purjehduksista. Alennuksen saat automaattisesti ostamalla paikkasi kurssille tai lomapurjehdukselle 9.-19.2.2024 välisenä aikana. Varausmaksu peritään normaalisti oston yhteydessä ja alennus huomioidaan kurssin loppulaskussa. Nyt onkin oiva aika tarttua tilaisuuteen ja aloittaa kesä tutustumalla purjehduksen saloihin!

Purjehduskurssit myynnissä

iltapurjehdus
Purjehduksen riemua opittujen taitojen myötä

Aloita kanssamme elämänmittainen matka purjehduksen upeaan maailmaan!

Rad Sailsin purjehduskausi 2024 tarjoaa laajan kattauksen käytännön purjehduskursseja aina alkeistasolta vaativampaan kipparoinnin harjoitteluun. 

Purjehtijakurssi on kattava aloittelijoille suunnattu hands-on -kurssi, jolla opitaan ja harjoitellaan purjehduksen perusasioita. Purjehtijakurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Saaristopäällikkökurssi on tarkoitettu purjehduksen perusteet jo osaaville ja jonkun verran purjehdusta harrastaneille. Kurssin tarkoituksena on opetella ja harjoitella veneen päällikkönä toimimista suotuisissa olosuhteissa.

Kurssit koostuvat sekä teoriaosasta (2 x 4 h webinaari) sekä käytännön ryhmästä (min. 24 h), jotka myydään erikseen. Käytännön opetus järjestetään Helsingissä. Purjehtijakurssista voit lukea lisää klikkaamalla tästä, ja Saaristopäällikkökurssista klikkaamalla tästä.

Kurssiryhmien tarkat ajankohdat, hinnat ja saatavuustilanteen sekä ilmoittautumisen löydät klikkaamalla nappia alta. Muista varata myös teoriaopetus käytännön ryhmän lisäksi sekä suosittelemamme kurssioppaat, jotka voit tilata postitettuna kotiisi.

Paikkoja myydään parhaillaan – varmistathan paikkasi pian, jotta saat kurssin sopimaan kalenteriisi! Muista myös VENEmessutarjouksemme eli 50 € alennus kurssien käytännön osuudesta, kun varaat paikkasi kurssilta viimeistään 19.2.2024.

Tervetuloa kursseille! 🙂

Kreikan purjehduskurssit ja lomapurjehdukset

Kreikan saaristossa on upeat puitteet viettää purjehduslomat.
Kreikan saaristossa on upeat puitteet viettää purjehduslomat.

Huhtikuussa 2024 on jälleen erinomainen tilaisuus päästä purjehtimaan Välimeren kirkkaille vesille. RadVentures järjestää yhdistetyn kurssin ja lomapurjehduksen Ateenasta la-la 13.-20.4.2024. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä:

  • Purjehtijakurssi 13.-20.4.2024  870€/hlö (Tarjous voimassa 19.2. asti. Normaalihinta 920€/hlö)
  • Saaristopäällikkökurssi 13.-20.4.2024  900€/hlö (Tarjous voimassa 19.2. asti. Normaalihinta 950€/hlö)
  • Lomapurjehdus kurssiveneessä 13.-20.4.2024 790€/hlö (Tarjous voimassa 19.2. asti. Normaalihinta 840€/hlö)

Kreikan kursseista ja purjehduksista voit lukea tarkemmin RadVenturesin sivuilta klikkaamalla tästä tai napeista alta.

Muista myös VENEmessutarjouksemme eli 50 € alennus, kun varaat paikkasi kurssilta tai lomapurjehdukselta viimeistään 19.2.2024!

Lähde mukaan ja ota varaslähtö kesään!

Navigointi 1 ja 2 -webinaarikurssit

Navigointikurssi Navigointi 1

Järjestämme Navigointi 1 ja 2 -kurssit webinaarina maalis-huhtikuussa:

  • Navigointi 1 – la 2.3., la 9.3. ja 16.3. klo 11-15
  • Navigointi 2 – su 17.3., su 24.3. ja su 7.4. klo 15-19

Kurssin jälkeen voit tehdä kauttamme myös verkkotentin ja saada tutkintotodistuksen.

Navigointi 1 on Suomen Navigoinnin Opettajat ry:n (SNOP) auktorisoima perustason teoriakurssi navigointiin. Kurssilla käsitellään veneilijän kannalta keskeisiä tietoja ja taitoja, mm. kartta- ja maisemanavigointia, kompassin käyttöä ja meriteiden sääntöjä. Kurssille ei ole esitietovaatimuksia. Katso lisätietoja klikkaamalla tästä.

Navigointi 2 on Suomen Navigoinnin Opettajat ry:n (SNOP) auktorisoima jatkotason teoriakurssi navigointiin. Kurssilla käsitellään mm. navigointia vuorovesialueilla, sortoa, virtaa, kompassioppia, reittisuunnittelua ja vinkkejä ulkomailla veneilyyn. Navigointi 2 -tutkinto on riittävä osoitus navigointitaidoista haettaessa Traficomilta Kansainvälistä huviveneenkuljettajankirjaa.

Kurssit sisältävät yhteensä 12 h opetusta (3 x 4h) ja kotitehtäviä. Opetus toteutetaan videoalustan kautta, johon annamme tarkemmat ohjeet osallistujille. Kurssit eivät sisällä tutkintoa, jonka voit ostaa erikseen ja tehdä itsenäisesti verkkotenttinä.

Kurssien hinta on 90 € (sis. alv.) ja vapaavalintaisen tutkinnon hinta verkkotenttinä 39 € (sis. alv.). Tutkintomaksu sisältää tutkintotodistuksen postitettuna kotiin.

Järjestämme navigointikurssit yhteistyössä Sea Lady Sailingin kanssa. Kouluttajana toimii purjehduksen- ja navigoinninopettaja Rio Rajala.

Kurssia varten tarvitset Navigointi 1 tai 2 -kurssikirjan, harjoituskartan sekä karttatyöskentelyyn harpin ja astelevyn tai kurssiplotterin. Saat myös kurssimateriaalit tilattua tarvittaessa kätevästi verkkokaupastamme postitettuna kotiisi – materiaalit löydät täältä.

Tervetuloa kurssille!

Charter- ja tilauspurjehdus omalle porukallesi

charter fiilis
Yhdessäoloa parhaimmillaan purjehduksen merkeissä

Kaipaatko virkistäytymistä omalla yritys- tai kaveriporukallasi? Charter-purjehdus eli tilauspurjehdus on juuri teidän tarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus, jonka keskiössä ovat merellinen aktiviteetti ja yhdessäolo.

Purjehduskausi 2024 starttaa jo muutaman kuukauden päästä ja nyt onkin paras aika varmistaa merellinen aktiviteetti porukallenne alkukesälle!

Tilauspurjehdus on oikea ratkaisu, jos haluatte nauttia purjehduksesta omalla porukalla ja teille parhaiten sopivassa aikataulussa. Se on erinomainen vaihtoehto aktiviteetiksi työporukan virkistyspäivälle, tyky-päivälle tai vaikkapa polttariporukalle. Tilauspurjehduksista ja esimerkkipaketeista voit lukea tarkemmin klikkaamalla tästä.

Myös purjehduksen tavoitteellisempi harjoittelu ja purjehdusopetuksen järjestäminen onnistuvat mainiosti räätälöidysti omalle porukallenne, jos vaikkapa Rad Sailsin yleiset purjehduskurssit eivät suoraan sovi tarpeisiinne tai aikatauluihinne.

Tilauspurjehduksista annamme aina erillisen tarjouksen tarpeidenne mukaan, joten kysy tarjousta info@radsails.fi ja kerro viestissäsi lyhyesti minkälaisesta purjehduksesta olisit kiinnostunut ja mihin ajankohtaan.

Alkukesän purjehdukset varataan nyt – tehdään teille unohtumaton päivä!

auringonlasku luonnonsatama

Toivotamme erinomaista kevättä ja startataan purjehduskausi yhdessä VENEmessuilta kohti kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *