Navigointi 2

Suomen Navigoinninopettajien (SNOP) NAVIGOINTI 2 (Vuorovesialueet) on vuorovesiasioita ja ulkomaan veneilyä käsittelevä jatkokurssi Navigointi 1 -kurssille. Kurssilla käsitellään erityisesti Itämerta ulommas suuntaavaan veneilijän kannalta keskeisiä tietoja ja taitoja, kuten

* Elektroninen navigointi ja apuvälineet
* Vuorovesi
* Ulkomaan veneilyssä tarvittavat luvat ja paperit
* Saapuminen vieraaseen maahan
* Matkasuunnitelma
* Kartat ja muut julkaisut
* Merenkulun turvalaitteet
* Reittisuunnittelu
* Turvallisuus
* Sää

Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa tentti, jonka hyväksytysti suorittaneille myönnetään Navigointi 2 -tutkintotodistus. Kansainvälistä huviveneen kuljettajakirjaa haettaessa hyväksytysti suoritettu NAVIGOINTI 2 -tutkinto käy suoraan osoituksena riittävästä navigointiosaamisesta.

Esitietovaatimuksena NAVIGOINTI 2 -tutkinnon suorittamiselle on hyväksytysti suoritettu NAVIGOINTI 1 tai vastaavan tason navigointitutkinto.

Rad Sails järjestää NAVIGOINTI 2 -kurssin kysynnän mukaan talvikaudella. Katso myynnissä olevat kurssit ja aikataulut verkkokaupastamme alta, ja ota yhteyttä info(a)radsails.fi, mikäli haluamaasi kurssia ei ole juuri tarjolla. NAVIGOINTI 2 -verkkotentti on mahdollista ostaa verkkokaupastamme ja suorittaa omatoimisesti myös itseopiskelemalla ilman kurssia.

Verkkokaupastamme voit ostaa NAVIGOINTI 2 –kurssikirjanharjoituskartan, astelevyn ja harpin sekä verkkotentin. Kirjat ja välineet toimitetaan postitse.

Lisätietoa Suomen Navigoinninopettajien kursseista ym. löydät täältä.