VENEmessuilta kohti kesää

Rad Sailsin kausi 2023 starttaa tällä viikolla VENEmessuilta kohti kesää. Myös alkukesän kurssit Suomessa, huhtikuun kurssit ja lomapurjehdukset Kreikassa sekä maaliskuun Navigointi 1 -webinaarikurssi ovat parhaillaan myynnissä verkkokaupassamme. Tutustu tarjontaamme tarkemmin alta ja tule fiilistelemään omia veneilyreissuja VENEmessuilta kohti kesää!

Vene 23 Båt -messut 10.-19.2.2023

Tapaa meidät messuilla!

Vene 23 Båt -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.-19.2.2023. Olemme mukana Purjehduksenopettajat PORY ry:n osastolla 7m152, joka löytyy Purjehdussatamasta. Paikalla on Radin kouluttajia ja kippareita lähes kaikkina messupäivinä, joten tule rohkeasti moikkaamaan ja juttelemaan kesän purjehdusmahdollisuuksista!

Osastolla on myös myynnissä kurssiemme oppimateriaaleina toimivia Purjehtimaan -oppaita ja Purjeveneen päälliköksi -oppaita sekä muuta veneilykirjallisuutta, joita voit ostaa omaksesi paikan päältä.

VENEmessujen kunniaksi tarjoamme 50 € messualennuksen kaikista myynnissä olevista purjehtija- ja saaristopäällikkökurssien käytännön osuuksista sekä Kreikan kursseista ja purjehduksista. Alennuksen saat käyttämällä koodia VENE23 verkkokaupassamme ennen maksua, jolloin alennus huomioidaan tuotteesta riippuen joko suoraan varausmaksussa tai kurssin loppulaskussa. Tarjous on voimassa messujen ajan eli 20.2.2023 saakka.

Purjehduskurssit myynnissä

iltapurjehdus
Purjehduksen riemua opittujen taitojen myötä

Aloita kanssamme elämänmittainen matka purjehduksen upeaan maailmaan!

Rad Sailsin purjehduskausi 2023 tarjoaa laajan kattauksen käytännön purjehduskursseja aina alkeistasolta vaativampaan kipparoinnin harjoitteluun. 

Purjehtijakurssi on kattava aloittelijoille suunnattu hands-on -kurssi, jolla opitaan ja harjoitellaan purjehduksen perusasioita. Purjehtijakurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Saaristopäällikkökurssi on tarkoitettu purjehduksen perusteet jo osaaville ja jonkun verran purjehdusta harrastaneille. Kurssin tarkoituksena on opetella ja harjoitella veneen päällikkönä toimimista suotuisissa olosuhteissa.

Purjehdus on alkanut kiinnostaa jo monia ja kursseja myydään kiivaasti parhaillaan. Touko-kesäkuun ryhmiin Helsingissä on tarjolla vielä jotain paikkoja ja mahdollisesti saamme vielä jonkin lisäryhmänkin. Varmistathan paikkasi pian!

Kurssit koostuvat sekä teoriaosasta (2 x 4 h webinaari) sekä käytännön ryhmästä (min. 24 h), jotka myydään erikseen. Purjehtijakurssista voit lukea lisää klikkaamalla tästä, ja Saaristopäällikkökurssista klikkaamalla tästä.

Kurssiryhmien tarkat ajankohdat, hinnat ja saatavuustilanteen sekä ilmoittautumisen löydät suoraan verkkokaupastamme klikkaamalla tästä tai alla olevasta napista. Muista varata myös teoriaopetus käytännön ryhmän lisäksi sekä suosittelemamme kurssioppaat. Nämäkin kaikki löydät verkkokaupasta.

Muista myös VENEmessutarjouksemme 50 € alennus kurssien käytännön osuudesta 20.2.2023 saakka koodilla VENE23.

Tervetuloa kursseille! 🙂

Kreikan purjehduskurssit ja lomapurjehdukset

Kreikan saaristossa on upeat puitteet viettää purjehduslomat.
Kreikan saaristossa on upeat puitteet viettää purjehduslomat.

Huhtikuussa 2023 on jälleen erinomainen tilaisuus päästä purjehtimaan Välimeren kirkkaille vesille. RadVentures järjestää kaksi kurssia ja yhden lomapurjehduksen Lavriosta, Ateenan läheltä. Kevään 2023 purjehdukset ja kurssit Kreikassa ovat:

Kreikan kursseista ja purjehduksista voit lukea tarkemmin RadVenturesin sivuilta klikkaamalla tästä tai napeista alta.

Muista myös VENEmessutarjouksemme eli 50 € alennus, joka on voimassa 20.2.2023 saakka koodilla VENE23.

Lähde mukaan ja ota varaslähtö kesään!

Navigointi 1 -webinaarikurssi

Navigointikurssi Navigointi 1

Järjestämme Navigointi 1 -kurssin webinaarina maaliskuussa 11.-16.3.2023. Kurssin jälkeen voit tehdä kauttamme myös verkkotentin ja saada tutkintotodistuksen.

Navigointi 1 on on Suomen Navigoinnin Opettajat ry:n (SNOP) auktorisoima perustason teoriakurssi navigointiin. Kurssilla käsitellään veneilijän kannalta keskeisiä tietoja ja taitoja, mm. kartta- ja maisemanavigointia, kompassin käyttöä ja meriteiden sääntöjä. Kurssille ei ole esitietovaatimuksia. Katso lisätietoja klikkaamalla tästä.

Kurssin aikataulu on:

  • LA 11.3.2023 klo 10:00-16:30
  • SU 12.3.2023 klo 10:00-16:30
  • TO 16.3. klo 17:30-20:30

Kurssi sisältää yhteensä 16 h opetusta (6,5+6,5+3 h) ja kotitehtäviä. Opetus toteutetaan Zoom-videoalustan kautta, johon annamme tarkemmat ohjeet osallistujille. Kurssin hinta on 85 € (sis. alv.).

Navigointi 1 -tutkinnon saamiseksi tulee lisäksi suorittaa hyväksytysti lopputentti. Kurssi ei sisällä tenttiä, vaan se myydään erikseen ja sen voi suorittaa kurssin jälkeen omatoimisesti verkkotenttinä. Voit ostaa tentin täältä.

Kurssia varten tarvitset Navigointi 1 -kurssikirjan, harjoituskartan sekä karttatyöskentelyyn harpin ja astelevyn tai kurssiplotterin. Saat myös kurssimateriaalit tilattua tarvittaessa kätevästi verkkokaupastamme postitettuna kotiisi – materiaalit löydät täältä.

Tervetuloa kurssille!

Charter- ja tilauspurjehdus omalle porukallesi

charter fiilis
Yhdessäoloa parhaimmillaan purjehduksen merkeissä

Kaipaatko virkistäytymistä omalla yritys- tai kaveriporukallasi ? Charter-purjehdus eli tilauspurjehdus on juuri teidän tarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus, jonka keskiössä ovat merellinen aktiviteetti ja yhdessäolo.

Purjehduskausi 2023 starttaa pian ja nyt onkin paras aika varmistaa merellinen aktiviteetti porukallenne alkukesälle!

Tilauspurjehdus on oikea ratkaisu, jos haluatte nauttia purjehduksesta omalla porukalla ja teille parhaiten sopivassa aikataulussa. Se on erinomainen vaihtoehto aktiviteetiksi työporukan virkistyspäivälle, tyky-päivälle tai vaikkapa polttariporukalle. Tilauspurjehduksista ja esimerkkipaketeista voit lukea tarkemmin klikkaamalla tästä.

Myös purjehduksen tavoitteellisempi harjoittelu ja purjehdusopetuksen järjestäminen onnistuvat mainiosti räätälöidysti omalle porukallenne, jos vaikkapa Rad Sailsin yleiset purjehduskurssit eivät suoraan sovi tarpeisiinne tai aikatauluihinne.

Tilauspurjehduksista annamme aina erillisen tarjouksen tarpeidenne mukaan, joten kysy tarjousta info@radsails.fi ja kerro viestissäsi lyhyesti minkälaisesta purjehduksesta olisit kiinnostunut ja mihin ajankohtaan.

Alkukesän purjehdukset varataan nyt – tehdään teille unohtumaton päivä!

auringonlasku luonnonsatama

Toivotamme erinomaista kevättä ja startataan purjehduskausi yhdessä VENEmessuilta kohti kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *