Kesän 2023 iltapurjehdukset myynnissä

2023 Iltapurjehdukset, rantautumisharjoittelu, MOB, mies yli laidan

Radin kesän 2023 iltapurjehdukset ovat nyt myynnissä Radin verkkokaupassa. Ensimmäinen purjehdus on jo ensi viikolla 5.6. Voit lähteä rennommin purjehtimaan tai osallistua harjoitteluun eri teemoilla. Jos haluat osallistua useammalle iltapurjehdukselle niin sinun kannattaa ostaa 3x sarjakortti iltapurjehduksille. Sarjakortin hinta on 170€. Voit käyttää sarjakortin myös yhdellä purjehduksella kavereiden kanssa. Laitamme vielä lisää iltapurjeduksia myyntiin kunhan nyt myynnissä olevat täyttyvät.

2023 harjoittelupurjehdukset

Järjestämme heinäkuussa 2023 harjoituspurjehduksia s/y Sagalla. Teemoina ovat rantautumisharjoittelu ja veneen hallinta köysillä sekä mies yli laidan tilanteet harjoitukset koneella ja purjeilla. Tule mukaan kartuttamaan taitojasi osaavan opettajan valvonnassa! Harjoitusten ideana on että osallistujat pääsevät itse suorittamaan mahdollisimman paljon tehtäviä niin veneen ohjailussa kuin miehistön jäsenenä toimimisessa. S/y Sagan kotisatama on Koivusaaressa joten Koivusaari toimii lähtö- ja paluupaikkana. Parhaiten saat hyötyä harjoittelusta jos sinulla on jo jotain kokemusta purjehduksesta tai olet käynyt esim. Purjehtijakurssin tai Saaristopäällikkökurssin, mutta nämä eivät ole vaatimuksena harjoittelupurjehdukselle osallistumiselle. Harjoittelupurjehduksen hinta on 70€/henkilö.

2023 iltapurjehdukset

Iltapurjehduksilla otetaan hieman rennnommin kuin harjoittelupurjehduksilla mutta tietysti purjehtimiseen pääsee osallistumaan ja sitä kautta on mahdollista saada lisää purjehdustreeniä. Voit lähteä mukaan myös matkustajan roolissa ja nauttia chillisti Helsingin kauniista saaristosta. Pientä evästä voi myös halutessaan ottaa mukaan. Kesäkuun iltapurjehdukset purjehditaan pääsääntöisesti s/y Hooliganilla jonka kotisatama on Tervasaaressa. Iltapurjehduksen hinta on 65€/henkilö.

Pimeänavigointiharjoitus ja pimeänavigointikurssi
Pimeänavigointiharjoitus ja pimeänavigointikurssi

2023 Pimeänavigointiharjoitukset syyskuussa

Järjestämme syyskuussa pimeänavigointiharjoituksia. Paikat ovat jo myynnissä verkkokaupassa. Saat harjoituskartan postitse sekä reittisuunnittelutehtävän. Voit tehdä reittisuunnitelmasi etukäteen ja ajamme harjoitusajona osallistujien tekemät reittisuunnitelmat. Harjoituksen alussa on myös mahdollista saada ohjausta ja parannella suunnitelmaa. Harjoituksen kaveriksi on tulossa verkkokurssi pimeänavigoinnin teoriasta. Verkkokurssin on tarkoitus olla valmiina heinäkuun koppuun mennessä. Pimeänavigointiharjoitusta ei voi maksaa iltapurjehdussarjakortilla.

Maksu onnistuu myös liikunta- ja kulttuurieduilla

Muistathan että iltapurjehdukset ja kurssit voit maksaa myös liikunta- ja kulttuurieduilla. Meille käyvät maksuvälineenä Smartum, Epassi sekä Edenred. Lue ohjeet etujen käyttämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *