Purjehduskurssille

uiva

Purjehdus on mitä mahtavin, aktiivinen ja ekologinen tapa nauttia luonnosta – aloita uusi harrastus ja lähde Rad Sailsin purjehduskurssille! Syksyn 2023 viimeiset kurssipaikat ja kevään 2024 ensimmäiset kurssiryhmät ovat nyt myynnissä, tervetuloa mukaan. Katso myös messutarjouksemme UIVA23-venenäyttelyn kunniaksi ja varaa paikkasi messuhintaan.

Nyt on myös oiva hetki varata vielä räätälöity tilauspurjehdus alkusyksylle yritys- tai kaveriporukallesi, kysy lisää info@radsails.fi


Rad Sails UIVA23-venenäyttelyssä 17.-20.8.2023

uiva23

Olemme mukana UIVA23-venenäyttelyssä Purjehduksenopettajat PORY ry:n ständillä joka päivä lähes koko messujen ajan. Tule moikkaamaan ja kysymään vaikkapa kurssi- ja purjehdustarjonnastamme!

Järjestämme veneellämme s/y Hooliganilla myös ilmaisia esittelypurjehduksia messuilla to-la.Tässä onkin ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kokeilemaan purjehdusta helposti ja turvallisesti. Saatat jopa innostua ja ilmoittautua mukaan purjehduskurssille oppimaan lisää 😉


Purjehduskurssille syksy 2023 ja kevät 2024

johdatus
Purjehduskurssille

Syksyn 2023 viimeiset paikat purjehduskurssille ovat myynnissä nyt, vielä ehdit mukaan. Tarjolla on aloittelijalle sopiva Purjehtijakurssi sekä kipparoinnin harjoitteluun keskittyvä Saaristopäällikkökurssi, jotka ovat molemmat pääosin veneellä tapahtuvia käytännön kursseja. Kurssien sisällöstä ja ohjelmasta voit lukea tarkemmin sivuiltamme seuraavista linkeistä:

PURJEHTIJAKURSSI & SAARISTOPÄÄLLIKKÖKURSSI

Kursseillamme on käynyt vuodesta 2017 alkaen jo noin 400 henkilöä ja saamamme palaute on ollut erinomaista. Purjehtimaan oppii parhaiten purjehtimalla eli käytännön kautta, ja kurssilla onkin peräti 24 tuntia käytännön harjoittelua veneellä. Oheisteoriat 2 x 4 h voit suorittaa kätevästi ostamalla webinaaritallenteet sekä kurssin oppikirjan, ja opiskella pohjatiedot kun itsellesi parhaiten sopii. Kaikki nämä löydät verkkokaupastamme.

Avasimme myös myyntiin jo kevään 2024 kurssiryhmät – nyt onkin oiva tilaisuus varata paikkasi ensi kevään kursseilta messuhintaan. Myynnissä ovat nyt toukokuun 2024 aikana järjestettävät kurssit, ja lisää ryhmiä myöhemmälle kesälle 2024 julkaisemme tulevan syksyn ja talven aikana.

Myynnissä olevat kurssiryhmät, ajantasaisen varaustilanteen, hinnat ja ilmoittautumisen kursseille näet verkkokaupastamme klikkaamalla tästä: ILMOITTAUDU KURSSILLE

UIVA23-venenäyttelyn kunniaksi kurssit nyt messuhintaan 10 % alennuksella! Tarjous on voimassa vain tiistaihin 22.8.2023 saakka, joten toimi nopeasti. Alennus on huomioitu suoraan kurssien hinnassa, kun ilmoittaudut kurssille viimeistään 22.8.2023.


Tilauspurjehdus syksylle

Kaipaatko virkistäytymistä omalla yritys- tai kaveriporukallasi? Charter-purjehdus eli tilauspurjehdus on juuri teidän tarpeidenne mukaan räätälöity kokonaisuus, jonka keskiössä ovat merellinen aktiviteetti ja yhdessäolo.

Purjehduskautta 2023 on vielä jäljellä, ja nyt onkin vielä mahdollisuus varmistaa merellinen aktiviteetti porukallenne alkusyksylle!

Tilauspurjehdus on oikea ratkaisu, jos haluatte nauttia purjehduksesta omalla porukalla ja teille parhaiten sopivassa aikataulussa. Se on erinomainen vaihtoehto aktiviteetiksi työporukan virkistyspäivälle, tyky-päivälle tai vaikkapa polttariporukalle. Olemme toteuttaneet tilauspurjehduksia aina muutaman hengen purjehduksista jopa yli 50 hlö porukan leikkimieliseen purjehduskilpailuun saakka.

Tilauspurjehduksista ja esimerkkipaketeista voit lukea tarkemmin klikkaamalla tästä.

Myös purjehduksen tavoitteellisempi harjoittelu ja purjehdusopetuksen järjestäminen onnistuvat mainiosti räätälöidysti omalle porukallenne, jos vaikkapa Rad Sailsin yleiset purjehduskurssit eivät suoraan sovi tarpeisiinne tai aikatauluihinne.

Tilauspurjehduksista annamme aina erillisen tarjouksen tarpeidenne mukaan, joten kysy tarjousta info@radsails.fi ja kerro viestissäsi lyhyesti minkälaisesta purjehduksesta olisit kiinnostunut, mihin ajankohtaan ja arvio henkilömäärästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *