Rad Sails mukana #MEIDÄNMERI -hankkeessa

Rad Sails on ylpeästi mukana John Nurmisen Säätiön #MEIDÄNMERI -hankkeessa, joka julkistettiin tänään Vene 2020 Båt -messujen avauspäivänä.

Osallistumalla Rad Sailsin purjehtijakurssille tai saaristopäällikkökurssille olet mukana tukemassa tärkeää työtä Itämeren hyväksi!

Lahjoitamme 5 € jokaisesta purjehtija- ja saaristopäällikkökurssilaisesta #MEIDÄNMERI -kampanjaan vuonna 2020.

Vastuullisuus on jatkossa keskeinen painopistealue Rad Sailsin toiminnassa, ja tavoitteemme on olla alan suunnannäyttäjänä Itämeren suojelussa ja ilmastonmuutoksen hillinnässä. Nyt voitkin osallistua kanssamme tähän tärkeään työhön käymällä purjehtijakurssin tai saaristopäällikkökurssin Rad Sailsin kautta. Purjehduskurssien tarkemmat kuvaukset löydät täältä ja myynnissä olevat kurssit verkkokaupastamme.

Itämeren tila huolestuttaa meitä jatkuvasti enemmän, etenkin kun näemme konkreettisesti rehevöitymisen vaikutukset vesillä liikkuessamme mm. joka kesä lisääntyneinä sinileväkukintoina. Tämä vaikuttaa jo nyt ja tulevaisuudessa entistä enemmän siihen, miten voimme kaikki yhdessä nauttia merestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista ja elämyksistä niin veneilyn kuin muidenkin aktiviteettien kautta. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää että me, jotka merestä eniten nautimme ja hyödymme, otamme myös vastuuta sen hyvinvoinnista ja toimimme suunnannäyttäjinä suuremmalle yleisölle.

John Nurmisen Säätiö on jo pitkään tehnyt arvokasta työtä Itämeren hyväksi, minkä vuoksi Rad Sails on ilolla mukana #MEIDÄNMERI -hankkeessa.

Voit lahjoittaa Itämeren hyväksi myös suoraan #MEIDÄNMERI -hankkeen sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.