ajankohtaista

Koronavirusta pakoon merelle

Koronavirusta pakoon merelle? Ihmisten terveys, hyvinvointi ja turvallisuus ovat Rad Sailsin toiminnassa aina etusijalla. Seuraammekin aktiivisesti Suomen viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisestä ja toimista koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi. Toistaiseksi viranomaiset ovat vaatineet kaikkien yli 10 henkilön kokoontumisten peruuttamista tai siirtämistä ja tarpeettomien tapaamisten välttämistä lähitulevaisuudessa.

Koronavirusta pakoon merelle. Pyrimme ehkäisemään viruksen leviämistä seuraavin keinoin:

  • kursseille ja purjehduksille osallistutaan vain terveenä,
  • noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja viranomaisten ohjeistuksia, sekä
  • pysytellään mahdollisimman paljon merellä ja siten etäällä suuremman tartuntariskin paikoista.

Rad Sailsin purjehduksilla ja kursseilla veneessä on kerrallaan maksimissaan 8 ja useimmiten 4-6 henkilöä. Purjehduskurssiemme teoriaosuudet olemme päättäneet järjestää toistaiseksi pelkästään webinaareina etäyhteydellä, jolloin fyysiset kokoontumiset rajoittuvat vain veneillä tapahtuvaan toimintaan. Kurssien webinaareista lähetämme tarkempaa tietoa ja ohjeistusta kursseille ilmoittautuneille.

Yllä mainituista syistä johtuen emme ole toistaiseksi peruuttamassa tai muuttamassa kevään ja alkukesän purjehduksia tai kursseja, mutta seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme tarvittaessa päätöksiä kurssien siirtämisestä tai peruuttamisesta, jos tilanne sen vaatii. Tällaisessa tapauksessa infoamme välittömästi kaikkia purjehduksille ja kursseille ilmoittautuneita muutoksista. Vaikka tilanne koronaviruksen osalta voi muuttua nopeastikin, niin pyrimme ilmoittamaan viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin jos jokin koulutus tai purjehdus joudutaan perumaan. Jos taas olet jo ilmoittautunut kurssillemme niin voit veloituksetta siirtää osallistumisesi myöhempään ryhmään. Jos haluat siirtää osallistumistasi niin toimithan ennen tuota edellä mainittua 2 viikon aikarajaa, jotta meille jää aikaa järjestellä ryhmiä.

Vaikka elämme jännittäviä aikoja, koitetaan kääntää tilanne voitoksi ja nauttia purjehdusterapiasta täysin rinnoin – tervetuloa siis mukaan kursseille ja purjehduksille!

Simo, Markus ja Matti

 

Radin Iltapurjehdukset nyt myynnissä verkkokaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *