ajankohtaista

Rad Sails ja Vene 20 Båt -venemessut

Vene 20 Båt -venemessut käynnistyvät tällä viikolla, ja Rad Sails on tietenkin mukana messuilla odottaen! Olemme paikan päällä kertomassa purjehdusharrastuksen aloittamisesta su 9.2. klo 10 – 12 ja 15.30 sekö su 16.2 klo 15.30. minkä lisäksi voit mm. voittaa liput messuille itsellesi ja kaverillesi tykkäämällä meistä Facebookissa

Tykkäyskampanja Facebookissa

Voit voittaa liput Vene 20 Båt venemessuille itsellesi ja kaverillesi tai Rad Sails pipon kun käyt tyykkäämässä FB-sivustamme! Kannattaa vinkata myös kavereille.

Messulippuarvonta to 6.2.2020

Arvomme torstaina 6.2. 2 x 2kpl messulippuja kaikkien FB-sivustamme ke 5.2. klo 23:59 mennessä tykänneiden kesken. Otamme yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajien nimet FB-sivullamme. Rad Sailsin henkilökunta ja kouluttajat eivät osallistu arvontaan.

Pipoarvonta ma 17.2.2020

Maanantaina 17.2. arvomme 3 kpl Rad Sails pipoja kaikkien FB-sivustamme su 16.2. klo 23.59 mennessä tykänneiden kesken. Otamme yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajat FB-sivullamme. Rad Sailsin henkilökunta ja kouluttajat eivät osallistu arvontaan.

Tapaa meidät messuilla!

Radin Simo, Markus ja Matti ovat venemessuilla sunnuntaina 9.2. klo 10 – 12 aloittelevan veneilijän aamussa sekä su 9.2 ja su 16.2 klo 15.30 – 16.00 Purjehdussataman lavalla kertomassa, miten purjehdusharrastuksessa pääsee parhaiten alkuun. Linkki ohjelmaan löytyy täältä. Venemessut järjestetään Messukeskuksessa Pasilassa. Kannattaa tsekata alta myös messutarjouksemme tutustumispurjehdukselle!

Olemme messuilla myös useina muina päivinä, joten tule rohkeasti juttelemaan! Tunnistat meidät helposti Radin logolla varustetusta takista tai t-paidasta.

Rad Sailsin messutarjoukset

Venemessujen kunniaksi lahjakortti Rad Sailsin tutustumispurjehdukselle erityiseen messuhintaan, 55 €! (ovh. 65 €). Hyödynnä kyseinen messutarjous verkkokaupassamme.

Rad Sails on myös alkanut välittää vuokraveneitä ulkomailla, ja tällä hetkellä valikoimassamme on jo yli 1200 venettä 50 eri kohteesta. Kysy messutarjousta haluamallesi ajankohdalle! Lisätiedot osoitteessa Radventures.fi.

Kaikki myynnissä olevat kurssit ja purjehdukset löydät verkkokaupastamme!

Tarjoukset voimassa 3.-17.2.2020. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *