ajankohtaistapurjehdus

Joululahjaksi purjehduselämyksiä

Joululahjaksi purjehduskurssi, iltapurjehdus tai pipo?
Radilta löydät joulun parhaat elämyslahjat!

Rad Sailsilla olemme kääntäneet katseet jo tulevaan purjehduskauteen, mikä pitää sisällään entistä enemmän purjehduksentäyteisiä elämyksiä yhdelle jos toisellekin. Purjehduselämys vaikkapa kurssin tai iltapurjehduksen muodossa onkin mitä mainioin lahjaidea pukinkonttiin – varsinkin läheiselle, jolla on jo kaikkea. Olemmekin paketoineet sopivia lahjaideoita valmiiksi joululahjakorteiksi:

Iltapurjehdus & pipo - 70 €

Rad Sailsin iltapurjehdus kaudella 2020
yhdelle henkilölle ja Rad Sails -pipo.
Hinta sis. alv., norm. 95 €

Purjehtija- tai saaristopäällikkö-kurssi & pipo - 440 €

Purjehtija- tai saaristopäällikkökurssi kaudella 2020 yhdelle henkilölle ja Rad Sails -pipo.
Hinta sis. alv., norm. 480-490 €

Lahjakortit voit ostaa verkkokaupastamme klikkaamalla yo. kuvaa tai otsikkoa. Molemmat lahjakortit sisältävät henkilökohtaisen koodin, jolla voi ilmoittautua lahjakortin mukaisesti haluamalleen iltapurjehdukselle, purjehtija- tai saaristopäällikkökurssille Rad Sailsin verkkokaupassa. Lahjakortti ja pipo toimitetaan postitse heti tilauksen jälkeen.

HUOM! Erityisesti purjehtija- ja saaristopäällikkökursseille on rajoitetusti paikkoja jäljellä kaudelle 2020, joten lahjan saajan on hyvä ilmoittautua kurssille mahdollisimman pian lahjan saatuaan. Myynnissä olevat kurssit löytyvät verkkokaupastamme. Ensimmäiset iltapurjehdukset tulevat myyntiin keväällä, ja lisäämme niitä myös pitkin kesää, jotta kaikki halukkaat pääsevät varmasti vesille.

Jos et ole vielä aivan varma purjehduslahjakorteista, voit myös laittaa asian mietintämyssyyn ja tilata hienon sellaisen Rad Sailsin logolla varustettuna. Värin voit valita punaisen, sinisen ja harmaan väliltä, tai vaikka yhden jokaista! Pipolle olemme saaneet suosituksen ihan korvatunturilta saakka…

Rad Sailsin tontut toivottavat Hyvää Joulua ja Purjehduksentäyteistä Uuttavuotta 2020!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *