Black Friday- ja joulutarjoukset

black friday joulu

Elämykselliset Black Friday- ja joulutarjoukset itselle tai lahjaksi!

Vuosi lähenee loppuaan, joten laitoimmekin juhlan kunniaksi pöytään mainiot purjehdusaiheiset Black Friday- ja joulutarjoukset!

Vuosi 2020 on ollut poikkeustilanteesta huolimatta purjehduksentäyteinen, mistä haluammekin kiittää kaikkia kaudella 2020 kanssamme purjehdimassa olleita! Toivottavasti mukaan on tarttunut unohtumattomia purjehduselämyksiä, uusia taitoja ja intoa jatkaa purjehduksen parissa vielä vuosia eteenpäin.

Nyt onkin hyvä hetki kääntää katseet tulevaan purjehduskauteen sekä hoitaa samalla elämykselliset purjehdushenkiset joululahjat läheisille ja vaikkapa itsellekin. Paketoimme mm. purjehduskurssit, iltapurjehdukset ja navigointitarvikkeet valmiiksi puolestasi.

Katso Rad Sailsin vuoden 2020 Black Friday- ja joulutarjoukset alta! Black Friday -tarjous on voimassa vain pe-su 27.-29.11.2020 ja joulutarjoukset 23.12.2020 asti.

Helpoin tapa kokea unohtumattomia purjehduselämyksiä tai vaikkapa kerrata jo opittuja taitoja tulee tässä! Paketoimme 3 x sarjakortin Rad Sailsin iltapurjehdukselle ja Rad Sails -pipon tai -purjehdushanskat komeaan Black Friday -yhteishintaan 170 € (sis. alv., norm. 225 €).

Kolmen kerran sarjakortti oikeuttaa osallistumaan mille tahansa Rad Sailsin iltapurjehdukselle kaudella 2021 varaustilanteen puitteissa. Ostaessasi sarjakortin saat henkilökohtaisen koodin, jonka avulla voit ilmoittautua verkkokaupassamme haluamillesi iltapurjehduksille. Voit käyttää kortin myös vaikkapa yhdelle iltapurjehdukselle kolmelle henkilölle, jos haluat ottaa läheisesi mukaan nauttimaan purjehduselämyksistä.

Järjestämme iltapurjehduksia kaudella 2021 touko-kesäkuussa ja elo-syyskuussa noin 1-2 kpl viikossa, joten ajankohdista löytyy valinnanvaraa jokaiselle. Iltapurjehduksista voit lukea lisää täältä.

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta, tarjous on voimassa vain pe-su 27.-29.11.2020! Toimitamme sarjakortin pdf-tiedostona sähköpostilla ja pipon tai hanskat postitse jouluun mennessä, joten lahjaa pääsee fiilistelemään jo heti purjehduskauden 2021 alkamista odotellessa.

Anna lahjaksi purjehduselämys ja lähde vaikkapa itse mukaan jakamaan kokemus! Joulutarjouksena nyt kaksi paikkaa Rad Sailsin iltapurjehdukselle ja Rad Sails -pipo tai -purjehdushanskat yhteishintaan 140 € (sis. alv., norm. 160 €).

Lahjakortti oikeuttaa osallistumaan mille tahansa Rad Sailsin iltapurjehdukselle kaudella 2021 varaustilanteen puitteissa. Ostaessasi sarjakortin saat henkilökohtaisen koodin, jonka avulla voit ilmoittautua verkkokaupassamme haluamillesi iltapurjehduksille. Voit käyttää lahjan joko kahdelle hengelle yhdelle iltapurjehdukselle tai yhdelle hengelle kahdelle erilliselle iltapurjehdukselle.

Järjestämme iltapurjehduksia kaudella 2021 touko-kesäkuussa ja elo-syyskuussa noin 1-2 kpl viikossa, joten ajankohdista löytyy valinnanvaraa jokaiselle. Iltapurjehduksista voit lukea lisää täältä.

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta, tarjous on voimassa 23.12.2020 asti! Toimitamme lahjakortin pdf-tiedostona sähköpostilla ja pipon tai hanskat postitse jouluun mennessä kaikkiin viimeistään 16.12.2020 tehtyihin tilauksiiin, joten lahjaa pääsee fiilistelemään jo heti purjehduskauden 2021 alkamista odotellessa.

Purjehduksen aloittaminen ei voisi juuri helpommaksi mennä, sillä tällä paketilla kuka tahansa pääsee erinomaisesti alkuun ehkä jopa elämänmittaiselle purjehdusmatkalleen.

Tarjous sisältää Purjehtijakurssin käytännön ja teoriaosuudet kaudella 2021, kurssikirjana toimivan Purjehtimaan -oppaan sekä valintasi mukaan joko lämpimän Rad Sails -villapipon tai –purjehdushanskat – kaikki tämä yhteishintaan 495 € (sis. alv., norm. 543-563 €). Purjehtijakurssi on purjehduksen perusteet käsittävä käytännön harjoitteluun painottuva kurssi, jolle voi osallistua ilman aiempaa kokemusta purjehduksesta tai veneilystä. Purjehtijakurssista voit lukea lisää täältä.

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta. Tarjous on voimassa 23.12.2020 asti.

Purjehtijakurssi toimitetaan lahjakorttina pdf-tiedostona sähköpostiin. Lahjakortti sisältää henkilökohtaisen koodin, jonka avulla kurssille osallistuja voi valita purjehtijakurssin käytännön ja teoriaosuuksien ajankohdista itselleen sopivimman varaustilanteen puitteissa. Myynnissä olevat kurssien ajankohdat ja varaustilanteen näet suoraan verkkokaupastamme. Tällä hetkellä myynnissä ovat alkukesän kurssit, ja elo-syyskuun ryhmät julkaisemme myöhemmin keväällä.

Purjehtimaan -oppaan ja pipon tai hanskat toimitamme postitse jouluun mennessä kaikkiin viimeistään 16.12.2020 tehtyihin tilauksiin, joten lahjaa pääsee fiilistelemään jo heti purjehduskauden 2021 alkamista odotellessa.

Nyt on oiva tilaisuus viedä purjehdustaidot seuraavalle tasolle ja kohti itsenäistä purjeveneen kipparointia!

Tarjous sisältää Saaristopäällikkökurssin käytännön ja teoriaosuudet kaudella 2021, kurssikirjana toimivan Purjeveneen päälliköksi -oppaan sekä valintasi mukaan joko lämpimän Rad Sails -villapipon tai –purjehdushanskat – kaikki tämä yhteishintaan 535 € (sis. alv., norm. 582-602 €). Saaristopäällikkökurssi on purjeveneen kipparoinnin käytännön harjoitteluun painottuva kurssi, joka on tarkoitettu purjehduksen perusteet ja jo hieman kokemusta omaaville. Saaristopäällikkökurssista voit lukea lisää täältä.

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta. Tarjous on voimassa 23.12.2020 asti.

Saaristopäällikkökurssi toimitetaan lahjakorttina pdf-tiedostona sähköpostiin. Lahjakortti sisältää henkilökohtaisen koodin, jonka avulla kurssille osallistuja voi valita saaristopäällikkökurssin käytännön ja teoriaosuuksien ajankohdista itselleen sopivimman varaustilanteen puitteissa. Myynnissä olevat kurssien ajankohdat ja varaustilanteen näet suoraan verkkokaupastamme. Tällä hetkellä myynnissä ovat alkukesän kurssit, ja elo-syyskuun ryhmät julkaisemme myöhemmin keväällä.

Purjehtimaan -oppaan ja pipon tai hanskat toimitamme postitse jouluun mennessä kaikkiin viimeistään 16.12.2020 tehtyihin tilauksiin, joten lahjaa pääsee fiilistelemään jo heti purjehduskauden 2021 alkamista odotellessa.

Navigoinnin harjoittelu lähtee tästä – joulutarjouksena tarjoamme Starter Kitin navigoinnin perusteiden opiskeluun! Tarjous sisältää Navigointi 1 -oppikirjan ja -harjoituskartan, navigointiastelevyn sekä navigointiin tarkoitetun yhdenkäden harpin yhteishintaan 65 € (sis. alv.).

Näillä oppimateriaaleilla ja tarvikkeilla navigoinnin perusteiden opiskelu sujuu vaivatta joko itseopiskeluna tai osallistumalla navigointikurssille. Navigointi 1 -kurssi ja siihen liittyvät oppimateriaalit kattavat merenkulun navigoinnin perusteet, kuten paikanmäärityksen, suuntien- ja matkojen määrittelyn, merenkulun turvalaitteet sekä meriteiden säännöt. Navigoinnin perusteiden hallinta on oleellista erityisesti huviveneiden kippareille, mutta erittäin hyödyllistä kaikille muillekin vesilläliikkujille. Navigointikursseista voit lukea lisää täältä.

Rad Sails järjestää lisäksi kysynnän mukaan Navigointi 1 ja 2 -kurssien tenttimahdollisuudet keväällä 2021, mikä mahdollistaa riittävien navigointitaitojen osoittamisen vaikkapa kansanvälistä huviveneenkuljettajankirjaa varten.

Osta Starter Kit suoraan verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta, tarjous on voimassa 23.12.2020 asti! Toimitamme materiaalit ja tarvikkeet postitse jouluun mennessä kaikkiin viimeistään 16.12.2020 tehtyihin tilauksiiin, joten lahjaa pääsee fiilistelemään hetimmiten.

Toivomme, että purjehdusaiheiset Black Friday- ja joulutarjoukset ratkaisivat jokavuotisen lahjadilemman joko itselle tai läheiselle ja löysivät tiensä pukinkonttiin! Uskomme myös, että purjehdus on ympäristöä säästävänä elämyksenä erinomainen lahjaidea myös sille, jolla on jo kaikkea ja joka arvostaa vastuullisuutta sekä huolenpitoa yhteisestä ilmastostamme sekä meristämme.

Ota yhteyttä info@radsails.fi, mikäli purjehduksista tai tarjouksista tulee kysyttävää – vastaamme mielellämme.

Toivotamme erinomaista Joulua ja
Uutta Vuotta 2021 - nähdään vesillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.