Navigointi 1 -navigointikurssi webinaarina + tentti

Navigointikurssi Navigointi 1

Rad Sails järjestää Navigointi 1 -kurssin koronaturvallisesti webinaarina maaliskussa 2021. Opetus tapahtuu siis etäopetuksena videoyhteyden yli ja kurssin päätteeksi voit suorittaa myös tentin kotoa käsin. Navigointikurssi koostuu 4 opetuskerrasta kahtena viikonloppuna 13.-14.3. ja 20.-21.3. ja lisäksi siihen kuuluu kotitehtäviä. Yhden opetuskerran kesto on 4h. Kurssi on tiivis paketti navigoinnista ja suosittelemme lisäksi itsenäistä harjoittelua navigoititehtävien parissa ennen tenttiin osallistumista. Saat meiltä myös kurssia tukevat harjoitustehtävät itsenäiseen harjoitteluun. Tentin voit suorittaa itse valitsemanasi ajankohtana. Tentti ei sisälly kurssiin vaan sen voi ostaa erikseen.

Kurssin hinta on 110€/henkilö (sis. avl 24%)

Navigointi 1 (sisävedet ja Itämeri) on Suomen Navigoinnin Opettajat (SNOP) ry:n auktorisoima navigoinnin peruskurssi ja siitä on hyötyä turvallisemman vesilläliikkumisen lisäksi esimerkiksi Kansainvälistä huviveneen kuljettajankirjaa anottaessa.  

Navigointikurssin sisältö

Navigointikurssi on hyödyllinen aloitteleville veneilijöille sekä kokeneemmillekin jotka vahvistaa osaamistaan. Kurssi sisältää mm.

  • Venettä koskevia määräyksiä
  • Kuljettajaa koskevia määräyksiä
  • Turvallisuutta vesillä
  • Karttanavigointi: paperikartat ja elektroninen navigointi
  • Kompassioppi
  • Meriteiden sääntöjä (mm. väistämissäännöt ja alusten kulkuvalot)
  • Viitoitus ja muut merenkulun turvalaitteet

Materiaalit

Kurssilla tarvitset itsellesi seuraavat materiaalit:

Huomaa että navigoinnissa käytettävä astelevy on hieman erilainen. Siitä pystyy lukemaan asteita molempiin suuntiin.

Voit ostaa tarvittavat materiaalit verkkokaupastamme ja ne postitetaan sinulle kotiin.

Tentti

Jotta saat todistuksen sinun tulee suorittaa SNOPin Navigointi 1 tentti. Tentti on mahdollista tehdä verkkotenttinä kotoa käsin. Voit suorittaa tentin itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. Kun aloitat tentin sinulla on 2h 15min aikaa tehdä tentti loppuun. Tutkinnosta saat henkilökohtaisen palautteen ja lisäksi hyväksytysti suoritetusta tentistä todistuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *