Koronaturvallisuus purjehduksilla

auringonlasku luonnonsatama

Ihmisten terveys, hyvinvointi ja turvallisuus ovat Rad Sailsin toiminnassa aina etusijalla, joten koronaturvallisuus purjehduksilla on meille erittäin tärkeää. Moni harrastus ja liikuntamuoto on kärsinyt COVID-19 -pandemiasta ja sen takia annetuista rajoituksista merkittävästi. Purjehdus on lähtökohtaisesti kuitenkin verrattain turvallinen tapa nauttia vapaa-ajasta koronaturvallisuus purjehduksilla huomioiden.

Lue alta tarkemmat ohjeistuksemme, joiden avulla varmistetaan koronaturvallisuus purjehduksilla ja mahdollistetaan kesästä nauttiminen vesillä tuulen viemänä.

Tervetuloa mukaan kursseille ja purjehduksille!

Ohjeet ja suositukset purjehduksille

Alle on koottu yleisiä ohjeita ja suosituksia, joita noudatamme toistaiseksi kaikilla Rad Sailsin purjehduksilla ja käytännön kursseilla taataksemme koronaturvallisuus purjehduksilla.

Teoriakurssit

Teoriakurssit ja teoriaopetukset olemme järjestäneet jo vuoden ajan koronaturvallisesti webinaareina, ja jatkamme toistaiseksi tällä linjalla. Webinaarit järjestetään Zoom-alustalla, jonka käyttäminen on helppoa selaimen kautta eikä edellytä osallistujilta ohjelman lataamista.

Webinaarien tarjoamista mahdollisuuksista kannattaa myös ottaa kaikki irti ja lähteä seuraamaan teoriaopetuksia vaikkapa terassille tai luonnon helmaan!

Seuranta ja päivitykset

Seuraamme jatkuvasti kansallisen tason ohjeistuksia ja suosituksia sekä Uudenmaan alueen voimassa olevia rajoitustoimia liittyen mm. ihmisten kokoontumiseen, tapahtumien järjestämiseen ja hygieniatoimiin. Päivitämme omaa ohjeistustamme ja käytäntöjämme sen mukaan miten rajoitustoimet muuttuvat ja miten niitä päästään toivottavasti pian myös purkamaan.

Tarvittaessa teemme myös päätöksiä purjehdusten siirtämisestä tai peruuttamisesta, jos yleinen epidemiatilanne lähtisi yllättäen kääntymään selvästi huonompaan suuntaan ja johtaisi jälleen rajoitustoimien tiukentumiseen. Tähän emme kuitenkaan usko, ja samalla toivomme, että kesän koittaessa pääsemme kaikki nauttimaan purjehduksesta ilman tiukkoja rajoitustoimia.

Pakottavissa muutostilanteissa pyrimme tekemään päätökset ja ilmoittamaan osallistujille riittävästi etukäteen. Toivomme myös, että jos haluat siirtää tai peruuttaa osallistumisesi purjehdukselle tai kurssille koronatilanteesta johtuen, olisit meihin yhteydessä vähintään 2 viikkoa ennen purjehduksen alkamisajankohtaa. Muussa tapauksessa purjehduksilla noudatetaan yleisiä palveluehtojamme, joihin voit tutustua klikkaamalla tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *