Rad Sails ja Vene 19 Båt -venemessut

Vene 19 Båt -venemessut ovat pian täällä, ja Rad Sails on luonnollisesti mukana messuhuumassa! Olemme paikan päällä kertomassa purjehdusharrastuksen aloittamisesta ti 12.2. klo 18, minkä lisäksi voit mm. voittaa liput messuille tykkäämällä meistä Facebookissa ja ilmoittautua mukaan purjehduskursseille messuhintaan 10 % alennuksella.

Tarkemmat tiedot löydät alta – nähdään messuilla!

Tykkäyskampanja Facebookissa

Voit voittaa liput venemessuille itsellesi ja kaverillesi, lahjakortin iltapurjehdukselle tai Rad Sails pipon kun käyt tyykkäämässä FB-sivustamme! Kannattaa vinkata myös kavereille.

Venemessut -FB-tykkäys

Messulippuarvonta ke 6.2.2019

Arvomme keskiviikkona 6.2. 3x 2kpl messulippuja kaikkien FB-sivustamme ti 5.2. klo 23:59 mennessä tykänneiden kesken. Otamme yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajien nimet FB-sivullamme. Radin Sailsin henkilökunta ja kouluttajat eivät osallistu arvontaan.

Iltapurjehdus- ja pipoarvonta ma 18.2.2019

Maanantaina 18.2. arvomme 3 lahjakorttia iltapurjehduksille ja 3kpl Rad Sails pipoja kaikkien FB-sivustamme su 17.2. klo 23.59 mennessä tykänneiden kesken. Otamme yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajat FB-sivullamme. Radin Sailsin henkilökunta ja kouluttajat eivät osallistu arvontaan.

Tapaa meidät messuilla

Radin Simo ja Markus ovat tiistaina 12.2. klo 18-18:30 venemessuilla Purjehdussataman lavalla kertomassa, miten purjehdusharrastuksessa pääsee parhaiten alkuun. Linkki ohjelmaan löytyy täältä. Venemessut järjestetään Messukeskuksessa Pasilassa. Kannattaa tsekata alta myös messutarjouksemme kesän purjehtijakursseista!

Olemme messuilla myös useina muina päivinä, joten tule rohkeasti juttelemaan! Tunnistat meidät helposti Radin logolla varustetusta takista tai t-paidasta.

Rad Sails messutarjoukset

Venemessujen kunniaksi tarjoamme 10 % messualennuksen Rad Sailsin ensi kesän purjehtija- ja saaristopäällikkökursseista, kisagastikurssista sekä iltapurjehdusten 3x sarjakortista.

Hyödynnä messutarjoukset verkkokaupassamme käyttämällä seuraavia alennuskoodeja:
– Purjehtijakurssit: MEPU22
– Saaristopäällikkökurssit: MESP33
– Kisagastikurssi: MEKG44
– Iltapurjehdusten sarjakortti: MESA55

Myynnissä olevat kurssit ja sarjakortin löydät verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 2.-18.2.2019. Tarjoukset koskevat vain Suomessa järjestettäviä kursseja ja purjehduksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *