Iltapurjehdukset, purjehduskurssit ja purjehduslomat

"Vielä ehtii purjehtimaan!"

Kesä on tarjonnut mainioita purjehduskelejä ja Radin veneet ovat olleet ahkerasti vesillä. Kautta on kuitenkin vielä jäljellä ja purjehdusmahdollisuuksia tarjolla! Elo-syyskuun ja talven 2020-2021 tarjontaan sisältyvät lukuisat iltapurjehdukset, purjehduskurssit ja purjehduslomat sekä pimeänavigointikurssit Helsingissä.

Kauden 2021 purjehduskurssit ovat myös jo myynnissä verkkokaupassamme ennakkovaraajan hintaan.

Mikäli mieli halajaa seilaamaan lämpimille vesille, sekin on hoidossa! RadVentures järjestää syyskuussa 2020 viikon purjehduksen Ateenasta sekä tammikuussa 2021 eksoottisen purjehdusloman Seychelleillä 😉 Lisäksi tarjoamme huhtikuulle 2021 viikon purjehduksen Ateenasta, jossa on mahdollista ottaa rennosti tai suorittaa purjehduskurssi matkan aikana.

Alta voit lukea tarkemmin purjehdusmahdollisuuksistamme – nähdään vesillä! 🙂

Ainiin, voit myös bongata meidät Helsingin Uivassa venenäyttelyssä 13.-16.8.2020 Purjehduksenopettajat PORY ry:n ständiltä!

Iltapurjehduksia elo-syyskuussa

iltapurjehdus

Erinomaiset purjehduskelit koittavat jälleen ja jatkuvat toivottavasti pitkälle syksyyn asti, joten vielä ehtii mainiosti lähteä nauttimaan purjehtien Helsingin upeasta saaristosta!

Iltapurjehduksilla purjehditaan Helsingin edustalla arki-iltaisin ja nautitaan joko aktiivisesti purjehtien tai vain maisemia ihaillen ilman esitietovaatimuksia.

Olemme  lisänneet iltapurjehduksia kysynnän kasvaessa, ja elo-syyskuun iltapurjehduksilla onkin vielä tilaa. Iltapurjehdusten ajankohdat, vapaat paikat ja ilmoittautumisen löydät verkkokaupastamme.

Purjehduskurssit ovat olleet tänä kesänä erityisen suosittuja ja viimeisiä paikkoja viedään nyt elo- ja syyskuun purjehtija– ja saaristopäällikkökurssien ryhmiin.

Syyskuun iltojen pimetessä tulee oivallinen mahdollisuus harjoitella pimeässä navigoimista. Tarjoammekin syyskuussa käytännön pimeänavigointikursseja, joilla pimeänavigointia pääsee harjoittelemaan vesillä käytännön harjoituksina.

Kurssien aikataulut ja vapaat paikat voit tarkistaa ja varata verkkokaupastamme.

Syksyn purjehduskurssien viimeiset paikat myynnissä

Saaristopäällikkötutkinto, Rannikkopäällikkötutkinto, Avomeripäällikkötutkinto

Kevään 2021 purjehduskurssit jo saatavilla

purjehduskurssi2

Touko-kesäkuun 2021 Purjehtija– ja Saaristopäällikkökurssit ovat nyt myynnissä alennettuun ennakkovaraajan hintaan. Jos purjehdusharrastuksen aloittaminen tai kipparointitaitojen harjoittelu kiinnostaa, nyt on oiva tilaisuus valita vapaammin itselle sopiva ajankohta ja vieläpä tavallista edullisemmin!

Lisätietoa kursseista löydät täältä ja tarkemmat ajankohdat sekä ilmoittautumisen verkkokaupastamme.

Purjehduslomat ja purjehduskurssit ulkomailla - talvi 2020-2021

RadVentures järjestää talvikaudella 2020-2021 seuraavat purjehduslomat ja purjehduskurssit ulkomailla, lisätiedot klikkaamalla:

Myynnissä olevat paikat löydät verkkokaupastamme oheisen painikkeen kautta.

Seuraamme jatkuvasti globaalia tilannetta ja mahdollisia matkustusrajoituksia COVID-19 osalta, mutta tällä hetkellä purjehduslomien järjestäminen onnistuu mainiosti henkilökohtaiset suojautumissuositukset huomioiden.

Nähdään siis kristallinkirkkailla vesillä! 🙂

3 thoughts on “Iltapurjehdukset, purjehduskurssit ja purjehduslomat

  1. Hei, Voitteko tehdä blogi kirjoituksen oikeanlaisesta pukeutumisesta? Etenkin nyt syksyn tultua olisi kiva pukeutua sopivasti lämpimiin kuteisiin, jotka pitävät tuulta ja vettä. Sekä kenkiä eri säillä kulkemiseen.

    1. Hei Juho! Erinomainen idea, kiitos vinkistä! Koitamme tarttua tähän mahdollisimman pian ja julkaista blogitekstin nettisivuillamme. T. Simo

    2. Moi Juho ja muut lukijat! Purjehdusvaatteet ja -varusteet -aiheeseen liittyvä blogikirjoituksemme on nyt julkaistu, käykää tsekaamassa vinkit klikkaamalla tästä. Kiitos vielä Juho hyvästä ideasta blogin aiheeseen – muitakin ideoita otetaan mielellämme vastaan tulevia kirjoituksia ajatellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.