ajankohtaista

Kesän purjehduskurssit ja iltapurjehdukset myynnissä

Kauden 2019 ensimmäiset purjehduskurssit ja iltapurjehdukset on saatu menestyksekkäästi pidettyä, ja nyt olemmekin julkaiseet lisää kurssiryhmiä kesän ajalle! Järjestämme purjehtijakurssi- ja saaristopäällikkökurssiryhmiä, sekä kisagastikurssin elokuussa 2019.

Kesän uutuutena on purjehtijakurssi seikkailukurssina, jossa purjehditaan Helsinki-Elisaari tai Elisaari-Helsinki väli ja asutaan veneessä kurssin aikana. Tämän lisäksi tarjolla on myös perinteisiä Helsingissä järjestettäviä kursseja.

Kursseista voit lukea tarkemmin TÄÄLTÄ.

Kaikki myynnissä olevat kurssit sekä niiden tarkemmat ajankohdat löydät verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/RadSails/

Retkikurssi saaristossa
Nauti meri-ilmasta iltapurjehduksella

Koko kesän ajalle on lisäksi tarjolla lukuisia iltapurjehduksia, joilla nautitaan kesästä purjehtien Helsingin kauniissa saaristomaisemissa sekä pysähdytään kiinnostuksen mukaan jossain lähialueen saaressa. Iltapurjehduksille ei ole esitietovaatimuksia, eli voit lähteä mukaan ihan vain nauttimaan meri-ilmasta tai verestämään purjehdustaitojasi.

Iltapurjehduksissa on jo purjehduksen perusteet hallitseville tarjolla myös sporttisempia kisailtapurjehduksia, joissa osallistutaan KoPun tiistaikilpailuihin.

Iltapurjehduksista voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Kaikki myynnissä olevat iltapurjehdukset sekä niiden tarkemmat ajankohdat ja ilmoittautumiset löydät verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/RadSails/

Myynnissä olevat purjehduskurssit ja iltapurjehdukset sekä niiden vapaana olevat paikat näet aina verkkokaupastamme https://holvi.com/shop/RadSails/. Lisäksi verkkokaupassamme on myynnissä kurssikirjallisuutta ja purjehduslomia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *