ajankohtaistaUncategorized

Purjehduskurssien teoriat webinaari-muodossa

COVID-19 pandemian johdosta Rad Sails järjestää Purjehtijakurssin ja Saaristopäällikkökurssin teoriat webinaari-muodossa.

Monien haaveet ja odotukset purjehduskauden ja uuden harrastuksen aloittamisesta jo aikaisin keväällä ovat saaneet tummia pilviä ylleen koronavirustilanteen vuoksi. Me Rad Sailsillä pyrimme kuitenkin mahdollistamaan purjehduksen opettelun ja edistämään purjehduskärpäsen puraisua niin hyvin kuin vallitsevassa tilanteessa on mahdollista. Järjestämmekin purjehtija- ja saaristopäällikkökurssien kevään 2020 teoriaopetukset webinaareina, jolloin kuka tahansa voi päästä sisälle purjehduksen saloihin helposti ja turvallisesti suoraan omalta kotisohvaltaan.

Jos siis purjehtija- tai saaristopäällikkökurssille osallistuminen kiinnostaa tai et ole vielä aivan varma haluatko täysmittaiselle kurssille, voit aloittaa opettelun ilmoittautumalla aluksi pelkkään teoriaopetukseen! Monilla on juuri nyt tavallista enemmän vapaa-aikaa, joten tässäpä hyvä tapa viettää pari iltaa etäopetuksen parissa, purjehduksen perusteisiin tai veneen kipparoinnin saloihin tutustumalla varsinaista vesille pääsyä odotellessa.

Seuraavat purjehtija- ja saaristopäällikkökurssien teoriaopetukset järjestetään webinaareina MA 4.5.2020 (osa 1) ja TI 5.5.2020 (osa 2) klo 17-21. Teoriaopetukseen voit ilmoittautua verkkokaupassamme https://holvi.com/shop/radsails/section/kurssit-koulutus/.

Samalla voit tilata verkkokaupastamme myös kurssikirjat sekä muuta oheismateriaalia, jotka postitamme suoraan kotiisi. Purjehtijakurssin kurssikirjana toimii Purjehtimaan -opas ja saaristopäällikkökurssilla Purjeveneen päälliköksi -opas. Kirjat ja oheismateriaalit pääset tilaamaan https://holvi.com/shop/radsails/section/oheistuotteet/. Samalla kerralla tilatuista materiaaleista maksat vain yhdet toimituskulut.

Lue lisää Purjehtijakurssista tai Saaristöpäällikkökurssista.

Tervetuloa mukaan (verkko-)kursseille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *